Najnoviji revolucionarni izum u svijetu sladoleda!

426

GelatoWall –  budućnost sladoleda postaje pametnija i dostupnija zahvaljujući tvrtki Premis d.o.o. koja prva donosi najinovativnije novosti iz svijeta sladoleda!

GelatoWall mijenja tradicionalne koncepte prostora i stvarnosti i gradi sasvim novi svijet oko sebe. GelatoWall je niskotemperaturna zidna vitrina, umjetničko djelo s jedinstvenim karakteristikama, dizajnirano da u jednom elementu zatvori cijeli svoj inovativni i interaktivni postor. Prevladavaju se barijere kako u definiranju čistih i integriranih oblika, tako i s obzirom na klijenta koji postaje središte novog iskustva, oblikovanog prema njegovim potrebama. Usluge se u potpunosti automatiziraju, operater je oslobođen svake moguće smetnje u pripremi sladoleda, vođen interakcijom s kupcem, razumijevanjem njegovih potreba u trenu, bez filtera.  Operater pomicanjem, zahvaljujući laserskoj detekciji, aktivira otvaranje izoliranih vrata. Od kontrolne jedinice Touch Pro do automatizirane blagajne, sve je organizirano, zamišljeno da olakša izvedbu i što manje utječe na okoliš.

Inovacija, vrhunska tehnologija i dizajn. Gelato Wall, vertikalna slastičarnica rođena iz susreta s CIAM-om, poprimila je oblik gotovo umjetničkog djela i otvorila sasvim nove i provokativne poglede na moguću budućnost.

Gelato Wall je plod suradnje dizajnera Simone Michelija i CIAM-a, vodeće tvrtke u Ho.Re.Ca. koji kombinira dizajn i tehnologiju i  revolucionarizira odgovore na potrebe korisnika.

Dizajner Simone Micheli govori nam o funkciji najnovijeg izuma u svijetu sladoleda rođenog u Ciamu koji spaja vrhunsku tehnologiju i dizajn u viziju koja zamišlja budućnost pretvarajući je u sadašnjost.

‘Suradnja sa Ciam-om mi je omogućila da mi se ostvari san. Geometrijske karakteristike GelatoWalla predstavljaju moj svijet. Horizontalan svijet se pretvara u vertikalan. Prepreka između onog tko pruža uslugu i onog tko prima tu uslugu više ne postoji. Ovaj izvanredni GelatoWall učinkovito štedi prostor i omogućuje vam da kreirate magični prostor sa iznimno visokim performansama uz tako male dimenzije. Usluga se pruža na ‘virtualan’ način, na displayu se prikazuje ponuda proizvoda, ali proces odabira je potpuno drugačiji od onog na koji smo već navikli. Display se koristi elektroničkim putem, operator ne dotiče ništa, detektira se pristup tijela i njegovih kretnji u odnosu na proizvod. Još jedna ineresantna karakteristika je kontrola temperature što omogućuje savršeno održavanje sladoleda. Oživljavanje vertikalne vitrine značilo je modificiranje klasičnog aspekta sladoledarnice, dovodeći u središte ideju prostora. Na taj način štedjeti prostor znači smanjiti ‘rasipanje’ površina i materijala te poticati idealnu dimenziju stvarnosti.’, naglasio je dizajner Simone Micheli.

Ova inovativna vertikalna vitrina od sada je dostupna i na hrvatskom tržištu zahvaljujući tvrtki Premis d.o.o. te se slobodno možete obratiti s punim povjerenjem.