Predstavljena”Pristupačna Makarska 2″ promidžbeni video s puno srca i smijeha!

74

27. lipnja 2024. – Jučer je održana završna konferencija projekta “Pristupačna Makarska 2”, kojom je obilježena druga godina uspješnog djelovanja ove inicijative usmjerene na promociju pristupačnog turizma u gradu Makarskoj. Projekt se provodi uz podršku Ministarstva turizma i sporta, a nositelj projekta je Udruga osoba s invaliditetom Sunce.

Uz nositelja projekta, na konferenciji su sudjelovali i brojni partneri koji su dali značajan doprinos realizaciji projekta. Ponosni smo što je Premis d.o.o.  dio ove priče i već drugu godinu zaredom ima čast aktivno sudjelovati u projektu kao projektni partner, pružajući podršku kroz slastičarske radionice.

Tijekom konferencije predstavljeni su rezultati projekta, uključujući i novoosnovano društveno poduzeće MARIOSI d.o.o. koji će nastaviti doprinositi daljnjem razvoju inkluzivne destinacije Makarska.

Studenti Studija Hotelijerstva i gastronomije uz mentorstvo dr. sc. Mijane Matošević Radić i asistentice Lidije Vukadin Vranješ  predstavili su smjernice za bolju pristupačnost i promidžbeni video „Makarska pristupačan grad „ s ciljem podizanja svijesti o važnosti pristupačnosti i promoviranja Makarske kao destinacije koja je otvorena svima.

Završna konferencija projekta “Pristupačna Makarska 2” potvrdila je značajan napredak koji je postignut u razvoju pristupačnog turizma u gradu Makarskoj. Izuzetno smo ponosni da smo zajedno sa ostalim partnerima doprinijeli hvalevrijednom projektu s ciljem stvaranja inkluzivne destinacije u kojoj se svi turisti osjećaju dobrodošlo i cijenjeno.