Premis – Generalni sponzor sajma GAST

3788
Sladoled sajam Gast

Premis sladoled na sajmu GAST 2018

Kao i do sada i ove godine generalni smo sponzor sajma GAST 2018. u Splitu koji će se održati u Spaladium areni od 28.02.2018 – 03.03.2018. Za sajam smo spremili dosta noviteta kao i uvijek pa ćemo Vam malo po malo najaviti sve na našim stranicama. Najvažnije je da smo pripremili jedan novitet koji je smo razvili za ugostitelje koji žele imati atraktivan izlog i izbor u malom prostoru. Naime novo ugostiteljsko pakiranje imat će samo 2,6L sladoleda i bit će pakirano u prozirne kantice koje će biti vidljive kupcima. Ideja je stvarno odlična i uvjereni smo da će Vam se svidjeti.

Naše najprodavanije kadice sladoleda od 5L I 8L na sajmu će biti izložene s novim okusima i novim dekoracijama koje smo uvrstili u našu ponudu za 2018. Kada se dodaju dodatni preljevi i dekoracije proizvodi postaju još posebniji još drugačiji.

Izložit ćemo nove modele vitrina Italproget Sirius i Pop. Sirius je top model Nova vitrina za sladoled
vitrina za sladoled u kojoj se mogu koristiti prozirne kadice budući da je otvorena s prednje strane dok je Pop najjeftinija Italproget profesionalna vitrina. Uz Sirius-a i Pop-a imat ćemo izložene modele Energy, Magic i Dream.

 

 

Prvi puta u Hrvatskoj imat ćemo top model Bravo strojeva za sladoled. Bravo Trittico Executive EVO sa IONIC sustavom. Radi se posebnom stroju koji služi za proizvodnju sladoleda, kolača i čokolada. Stroj sadrži programe za različite kreme, sladolede i čokolade i neovisno tko će raditi na njemu finalni proizvod će biti uvijek isti. Navedeni stroj ima IONIC sustav koji prepoznaje viskozitet baze koju ste stavili unutra i prema tome namješta tvrdoću sladoleda koja će izaći iz njega. Znači osjeti radi li se o mliječnoj ili vodenoj bazi i prema tome namješta da uvijek bude ista tvrdoće sladoleda. Bravo Trittico Executive EVO  će na sajmu raditi sladolede, kreme za kolače i čokolade te će ga svi zainteresirani moći isprobati.

Kao i uvijek do sada donosimo Vam dosta noviteta i sama oprema koja će biti izložena na sajmu je posebna s obzirom na to da ćemo imati najviše vitrina od kada izlažemo različitih modela Italprogeta, Bravo Trittico Executive EVO najbolji stroj za slastičarstvo na svijetu. U 2017.g. bilo je gotovo nemoguće doći do našeg štanda od gužvi tako da ćemo ovu godinu imati više osoblja da brže dođete do odgovora. Za one koji žele vidjeti proces proizvodnje namjestili smo gledalište tako da neće više morati stajati na nogama. Ponosni smo što je naš štand postao nezaobilazan dio predsezone svim ozbiljnim ugostiteljima koji se bave sa sladoledom.

Pratite naše stranice iz dana u dan upoznati ćemo Vas s većinom noviteta dok ćete neke premijerno vidjeti samo ako dođete na sajam. Radi se o zbilja posebnoj novoj ideji i nemojte to propustiti. Kako bi lakše došli do nas na ovom linku možete preuzeti Vašu besplatnu ulaznicu samo je trebate isprintati i upisati Vaše podatke.

Vidimo se na GAST-u.