Sirovine za sladoled i kolače – na bazi maslinovog ulja

7872

Sirovine za sladoled i kolače

Sirovine za sladoled - FUGARPosjećujući dugi niz godina svjetske sajmove sladoleda, Fugar je uvijek imao nešto novo da nas oduševi. Jednostavno se svojim novitetima uvijek mnogo razlikuje od konkurencije i uvijek ima nešto novo što svi poslije slijede. U posljednjih nekoliko godina Fugar nameće trendove proizvodnje zdravih sladoleda te svoje sirovine za sladoled i kolače obogaćuje s mnoštvo certifikata. Tako danas većina Fugarovih proizvoda sadrži Gluten free, Vegan Ok, Halal i Bio organic certifikate.

Filozofija Fugara je proizvodnja kvalitetnih sirovina za izradu vrhunskog sladoleda koji je ujedno i zdravi sladoled. Ubrzo smo shvatili da je naša tvrtka Premis d.o.o. filozofijom i pristupom u harmoniji sa Fugar-ovom. Sukladno tome smo odlučili da Fugar sirovine za sladoled i kolače dovedemo na hrvatsko tržište. Kako bi zadovoljili sve što se od nas traži da budemo zastupnici Fugara za Hrvatsku, pregovori su potrajali gotovo dvije godine. Zbog toga smo danas ponosni što smo od 2017.g. generalni uvoznici za Fugar proizvode na Hrvatskom tržištu.

Sirovine za sladoled OLVI

Sirovine za sladoled - FUGARPrvi u Hrvatskoj možemo Vam ponuditi Fugar OLVI line (bazu + maslinovo ulje), jedinstveni proizvod na svjetskom tržištu. Baza za sladoled kojoj dodajemo djevičansko maslinovo ulje od koje dobivamo Vegan OK sladoled bez laktoze i mlijeka. Sladoled bez hidrogeniziranih i rafiniranih biljnih masti jedina masnoće u sladoledu je isključivo djevičansko maslinovo ulje. Dobivenoj smjesi za sladoled dodajemo Vegan kakao za čokoladu ili Nona Lela Vegan Nutellu te svježe voće za OLVI voćne sladolede.

Sirovine za sladoled od maslinovog ulja

Tako dobiveni gotovi sladoled je najzdraviji sladoled što se može naći na tržištu i mogu ga konzumirati osobe s raznim zdravstvenim problemima jer je Gluten Free, bez laktoze, bez mlijeka i Vegan OK.

Bio organic

Sirovine za sladoled - FUGARSirovine za sladoled FUGARPrvi u Hrvatskoj nudimo sirovine za proizvodnju Bio organic sladoleda. U ponudi imamo nekoliko baza za Bio organic sladolede ovisno o sirovini koja se dodaje. Tako imamo Bio organic bazu za dodavanje Bio organic svježeg voća, zatim bazu za dodavanje orašastih plodova i bazu za dodavanje Bio organic kakaa kojeg također imamo u ponudi.

Proizvodnja Bio organic sladoleda više nije komplicirana; dovoljno je na odgovarajuću bazu dodati Bio organic voće, orašaste plodove ili kakao. Važno je napomenuti da šećer i mlijeko koji se dodaju u mliječnu bazu također moraju biti sa odgovarajućim Bio organic certifikatom.

FUGAR katalog na engleskom jeziku.