Sladoled s rogačem i smokvom  u čokoladnom zagrljaju osvojio Podgoru i proslavio bogatu gastronomsku tradiciju Dalmacije!

61

Prošle nedjelje povodom Svjetskog dana čokolade, Podgora je bila domaćin jedinstvenog događaja pod nazivom “Ljubav čokolade i rogača pod starim Kaštelom”.

Cilj ovog događaja bio je odati počast rogaču, tradicionalnoj biljci s bogatom poviješću u ovom kraju, uz proslavu čokolade

Večer je otvorena izvrsnim nastupom Django Tria, čije su melodične izvedbe stvorile savršenu glazbenu kulisu za događaj.

Posjetitelji su uživali u raznim lokalnim slasticama i naravno u Premis sladoledu koji je posebno oduševio posjetitelje svojim inovativnim okusima, uključujući one s rogačem i smokvom, čineći ovu proslavu još posebnijom. Rogač koji se koristi u sladoledu Premis dolazi s otoka Šipana, što doprinosi autentičnosti i kvaliteti proizvoda. Sudjelovanje Premisa na ovoj manifestaciji dodatno je obogatilo iskustvo svih prisutnih, potvrđujući status ovog brenda kao omiljenog izbora za ljubitelje sladoleda.

Uz izvrsnu hranu, glazbu i društvo, “Ljubav čokolade i rogača pod starim Kaštelom” bila je večer za pamćenje, slavljenje lokalne tradicije i uživanje u slatkim čarima koje pružaju čokolada i rogač.