Vitrina za sladoled Italproget Gioia

2992
Vitrina za sladoled Gioia

Vitrina za sladoled Italproget Gioia

Kod kupnje vitrina za sladoled vrlo je važno uzeti sve aspekte u obzir. Gdje će se vitrina nalaziti? Kakva je klima na lokaciji? Hoće li se vitrina premještati ili će ostati na jednom mjestu? Gioia je jedna od onih vitrina koju kupujemo ako imamo idealne uvijete za vitrinu. Kada kupujemo vitrinu za sladoled Italproget Gioia moramo je smjestiti unutra u klimatiziranu prostoriju i ne premještati je iz prostora u prostor po završetku sezone. Zbog toga što Gioia vitrine nemaju dupla stakla koja su toplinski izolator i vitrina je manje robusna od ostalih modela. Sukladno tome ove vitrine su znatno povoljnije od vitrina koje su napravljene za rad vani. Neovisno što predstavlja jeftiniju verziju ipak se radi o vitrini s provjerenom Italproget kvalitetom. U Hrvatskoj ih imamo već dosta prodanih i sve rade bez problema na nekim lokacijama unutra, a na nekim vani.

Vitrine za sladoled Gioia

Linija vitrina za sladoled Gioia rade se u standardnim dimenzijama nešto manje dubine. Dubina je nešto veća nego kod vitrina za sladoled Smile te iznosi 1045 mm. Širine standardno imamo:

  1. 1124 x 1045 x 1225
  2. 1627 x 1045 x 1225
  3. 2144 x 1045 x 1225

Vitrine za sladoled Gioia

Vitrine za sladoled Gioia proizvode se u svim verzijama tako da ih je moguće spajati u niz. U navedenim dimenzijama imamo tako:

  • Vitrinu za sladoled
  • Vitrinu za kolače
  • Vitrinu za praline
  • Vitrinu za salate
  • Vitrina za hranu (bagna maria)
  • Vitrinu za peciva
  • Vitrina za pizza cut

Vitrine Italproget Gioia moguće je naručiti s panelom ili bez panela. Kada se vitrina naručuje s panelom moguće je odabrati bilo koju RAL boju. Stakla dolaze u prozirnoj i crnoj izvedbi te boju stakla nije moguće mijenjati. Vitrine za sladoled Italproget Gioia dolaze isključivo s ravnim staklima koji lagano opet dolaze u modu. Naime na Talijanskom tržištu danas su modernije i bolje se prodaju vitrine s ravnim staklom. Za one koji vole vitrine za sladoled sa zakrivljenim staklima postoji model Twist koji je identičan samo ima zakrivljeno staklo i nešto je dublji.