Vitrine za sladoled Energy

3911
Vitrina za sladoled Italproget Energy

Vitrine za sladoled

Vitrine su osnovno sredstvo za rad u poslu sa sladoledom. Kada razgovaram sa kupcima koji imaju ograničeni buđet uvijek im predložim da nabavimo rabljene strojeve, a vitrinu da kupe novu. Ujedno uvijek sugeriram da ukoliko se kupuje rabljena vitrina da to bude Italproget. U preko 20.g. rada sa sladoledom vitrine su nam zadale najveće muke. U srcu sezone kad je najtoplije i kad nam najviše treba sladoled se topi. Kada se kontaktira proizvođač da vitrina nikako neće da radi vani on odgovara pa zašto ste je stavili vani? Tko stavlja vitrinu vani? Zbog toga danas za nas i za naše kupce ne pristajemo na ništa manje od Italproget-a, a vitrine za sladoled Energy vrh su Italproget ponude.

Vitrine za sladoled EnergyKad se vitrina koristi unutar klimatiziranog ugostiteljskog objekta onda se mogu koristiti vitrine i nekih drugih proizvođača ali za vani mi vjerujemo samo Italprogetu. Kao ekskluzivni distributer i serviser Italproget vitrina za Republiku Hrvatsku prodali smo preko 100 vitrina u Hrvatskoj. Svih tih godina gotovo da i nismo imali reklamacija. Italproget u svojoj gami ima dosta vitrina ali vitrine za sladoled Energy prestavljaju vrh ponude.

Vitrine za sladoled Energy

 

Vitrine za sladoled Energy dijele tehnologiju s vitrinama Power. Razlika je jedino u tome što Power ima ravna dok Energy zakrivljena stakla. Radi se o najrobusnijim vitrinama na svijetu koje imaju dupla bočna i prednja stakla. Snažni rashladni sustav je s dvostrukom zračnom zavjesom oko oba dva reda kadica. Vitrine za sladoled Energy mogu se postaviti i unutar ili ispred ugostiteljskog objekta. Vani rade besprijekorno u tropskim uvjetima dovoljno ih je samo zaštiti od izravnog udara sunca. Energy vitrine su i najprodavanije Italprogetove vitrinu u Hrvatskoj i sve rade vani bez ikakvih problema. Proizvode se u sljedećim dimenzijama:

  • 1150 x 1142 x 1380 za 12 uskih ili 8 širokih kadica
  • 1655 x 1142 x 1380 za 18 uskih ili 12 širokih kadica
  • 2190 x 1142 x 1380 za 24 uske ili 16 širokih kadica

Kut 45º za 14 uskih ili 9 širokih kadica

Vitrine za sladoled EnergyVitrine za sladoled Energy moguće je spajati u liniju i u polukrug. Proizvode se kao vitrine za sladoled, vitrina za kolače, vitrina za praline, vitrina za hranu, vitrina za peciva, vitrina za pizzu i sl.