Prema pisanju portala 24 sata 3 mjesta na Jadranu gdje te čeka savršeni sladoled 2 mjesta pripadaju našim kupcima.

Ovu slastičarnicu ne treba posebno predstavljati. Dovoljno je upisati u Google tražilicu najbolji sladoled u Splitu, i Facebook stranica slastičarnice Luka će se nametnuti kao prvi izbor. Inače, Luka Klimczak je Poljak koji je 2011. godine došao u Hrvatsku na odmor. Kako je proveo neko vrijeme u gradu pod Marjanom, Luka jednostavno nije mogao pronaći sladoled koji će zadovoljiti njegov ukus. Zainatio se i tri godine kasnije stvorena je slastičarnica Luka, koju ćeš prepoznati po dugim redovima ljudi koji na korzu čekaju da kupe sladoled.

Slastičarnica Luka u Splitu koristi Bravo stroj 3u1 i vitrinu Italproget čiji smo zastupnici u Hrvatskoj te proizvodi sladoled s domaćim sezonskim sirovinama uz dodatak naših Fugar sirovina. Izuzetna nam je čast što je Luka prepoznao naše proizvode te uz njihovu malu pomoć oduševio svoje kupce.

Ovaj puta na dalekom jugu, u Dubrovniku se prije koji dan otvorila nova slastičarnica Peppino`s za koju se već priča da je tamo možda najbolji gelato u gradu (poručuju kolege s portala Go Dubrovnik). U prostoru se vidi energija zagrebačkog Market Kolektiva tako da je Peppino`s je neodoljiv spoj dizajna interijera i vrhunskog užitka za nepce. Njihovi sladoledi su neodoljivi Choco Oreo, Caffe Latte, Pistacchio, ali i bio sladoledi bez glutena. A tko je Peppino? Prijatelj omiljenog profesora Baltazara, znatiželjna roda! I mi smo znatiželjni… jer želimo znati kakvog je okusa ova poslastica.

Slastičarnica Peppinos Dubrovnik naš je partner od samog početka za kojeg smoPeppinos sladoled Dubrovnik nabavili posebne Italproget Dream vitrine koje su odradile svoj posao besprijekorno. Peppinos u ponudi ima Premis gotove ugostiteljske kadice od 8 lit. i 5 lit. koje ukrašava i obogaćuje s našim Fugar preljevima. Ova kombinacija pokazala se dobitna koju su prepoznali kupci iz čitavog svijeta. Gotovo svakog tjedna dolaze nam upiti iz čitavog svijeta za otvaranje Peppinos concepta što nam je potvrda da smo odradili odličan posao.

Za sljedeću sezonu pripremamo dosta noviteta što će nas opet učiniti različitima od konkurencije.

Pročitajte više na: https://miss7.24sata.hr/lifestyle/3-mjesta-na-jadranu-gdje-vas-ceka-savrseni-sladoled-16552 – miss7.24sata.hr