Bio sladoled

sladoled Premis sirovine
Proizvodnja sladoleda od odabranih sirovina iz čitavog svijeta oduvijek je naša
strast. Zanimljivo je koliko isti proizvod ima razina kvalitete te kolika je razlika između proizvoda u različitim podnebljima. Lješnjak je najkvalitetniji i najukusniji iz pokrajine Piemonte Italija kao što je kod nas mali plavac najbolji s područja Dingač. U potrazi za takvim proizvodima razvili smo našu ovogodišnju liniju sladoleda za ugostiteljstvo i to je tek početak. Sama činjenica da su kupci prepoznali kvalitetu naših proizvoda daje nam poticaj da nastavimo istim putem.

Bio sladoled

Danas sve veći broj ljudi pazi na prehranu. Bolesti uzrokovane raznim pesticidima i fungicidima sve više uzimaju maha. Zbog toga se sve više budi svijest o zdravoj organskoj prehrani. U posljednje vrijeme sve je više dućana zdrave prehrane te gotovo svi veći supermarketi imaju police sa zdravim proizvodima. Ranije ove godine krenuli smo u proizvodnju sladoleda bez glutena, ali u konačnici naš najveći cilj je bio proizvodnja certificiranih Bio sladoleda. Istraživanjem tržišta došli smo do spoznaje da u Hrvatskoj niti jedna tvornica nema takav proizvod te da u čitavoj Europi ih ima nekolicina. Tada smo došli na ideju da sami krenemo u proizvodnju istih. Informirajući se došli smo do zaključka zašto jako malo tvornica u svijetu proizvodi Bio sladolede. Uvjeti koji se trebaju ispuniti su teški te gotovo je nemoguće pronaći certificirane sirovine. Kao kod svakog zadatka to nas nije obeshrabrilo.

Sukladno tome danas Vam možemo ponuditi certificirane Premis Bio sladolede

Premis prva tvornica sladoleda u Hrvatskoj proizvodi Bio sladoled

Proizvodnjom Bio sladoleda Premis je postao prvi proizvođač istih u RH te jedan sladoled bio premisod nekoliko u Europi. Zadovoljivši sve uvijete koji su od nas traženi dobili smo certifikat te su svi naši Bio sladoledi označeni s Europskim Bio zaštitnim znakom. Od okusa za početak proizvodimo Fiordilate, Čokolada i Lješnjak te ih pakiramo u kadice od 6 lit. i 8 lit. U budućnosti planiramo i proizvodnju manjih pakiranja za kućanstvo od 0,5 lit. za što još uvijek tražimo kvalitetne kanale prodaje. Sirovine od kojih proizvodimo Bio sladolede organskog su porijekla za što posjeduju certifikat.