Četvrtak, 2 listopada, 2025
HomeStrojevi za sladoledBrz, pouzdan i visoko učinkovit BATCH FREEZER za kremasti sladoled s visokim...

Brz, pouzdan i visoko učinkovit BATCH FREEZER za kremasti sladoled s visokim OVERRUNOM

Ako ste ikada sanjali o savršeno kremastom, pjenastom i lako oblikovanom američkom sladoledu, znajte da ključ leži u opremi koju koristite. Gelita IceCream2E je batch freezer s visokim overrunom, stvoren da vaš proizvod podigne na profesionalnu razinu, čak i pri nižim radnim temperaturama. Bez pravog stroja, čak i najbolja smjesa može završiti previše ledena ili tvrda – a to je problem koji je teško ispraviti.

Kremast, mekan i lako oblikovan sladoled

IceCream2E je dizajniran za postizanje vrhunskog overrun-a – vaš sladoled postaje pjenast, ali istovremeno gust i kremast, savršen za oblikovanje i posluživanje.

Pouzdanost i higijena

  • Prozirni gornji poklopac omogućuje jednostavnu kontrolu procesa.
  • Gornji lijevak olakšava punjenje smjese bez nereda.
  • Vrata od polimernog materijala visoko izoliraju hladnoću i održavaju maksimalnu higijenu.
  • Hermetički kompresor radi tiho, bez curenja rashladnog sredstva i gotovo bez održavanja – manje brige za vas.

Precizna kontrola i optimizacija overrun-a

Precizna kontrola preko intuitivne upravljačke ploče omogućuje odabir idealne temperature za vašu smjesu, dok ugrađeni zvučni signal podsjeća kada je proizvod spreman za vađenje. Time eliminirate rizik da vaš sladoled “propadne” zbog predugog ili prekratkog procesa zamrzavanja.

Odabir stroja s visokim overrunom, poput IceCream2E, presudan je za teksturu, pjenastost i konzistenciju sladoleda. Mala pogreška u postavkama ili neprilagođena oprema može rezultirati slabije pjenastim ili previše tvrdim proizvodom – problem koji je kasnije teško popraviti.

Visoko učinkovit prijenos i inovativa miješalica

Motor s reduktorom i novorazvijena, optimizirana miješalica od nehrđajućeg čelika omogućuje dvostruku brzinu za specijalne smjese.

Tehničke specifikacije

  • Proizvodnja po ciklusu: 20 litara
  • Snaga: 6,5 kW
  • Napon: 400 V / 50 Hz / 3-fazni ili 220 V / 60 Hz / 1-fazni
  • Dimenzije: 612 x 1160 x 1400 mm
  • Težina: 240–255 kg, ovisno o tipu kondenzatora
  • Kondenzacija: voda ili zrak (na zahtjev)

Ako želite uvijek savršen, kremast i lako oblikovan sladoled, najbolje je konzultirati stručnjaka s iskustvom u radu s Gelita batch freezerima. Naši iskusni servisni timovi i zastupnici pomoći će vam odabrati idealna rješenja i optimizirati svaki proizvodni ciklus, tako da vaša proizvodnja teče glatko, bez kompromisa.

Javite nam se putem Portala Kontaktirado ćemo vas savjetovati i pokazati kako maksimalno iskoristiti overrun vašeg IceCream2E batch freezera.

Više o našem iskustvu i ponudi pročitajte na www.premis.hr.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments