Prodaje se Gelita stroj za proizvodnju sladoleda

155

Gelita je stroj sa čeličnim srcem, a hladnom dušom! Savršen spoj za savršen sladoled!

Gelita stvara, razvija i proizvodi učinkovita i fleksibilna rješenja koja se prilagođavaju potrebama svojih kupaca, što ju čini pouzdanim i kompetentnim radnim partnerom, nezamjenjivim saveznikom u poslovanju svakog majstora.
Nadalje, povoljna cijena i jednostavnost korištenja čine Gelitu visoko konkurentnim igračem na tržištu. Već uspostavljena neosporna reputacija u Srednjoj Europi, Istočnoj Europi i Latinskoj Americi u stalnom je porastu i u ostatku svijeta.

TRT je savršen kombiniran stroj za jednostavnu proizvodnju visokokvalitetnog sladoleda koji štedi vrijeme, prostor i troškove. S njim možete miješati, pasterizirati i zamrzavati sladoled uz maksimalnu higijenu proizvoda zahvaljujući toplinskom šoku. TRT omogućuje najbolje sušenje sladoleda zahvaljujući visokokvalitetnim komponentama i dvobrzinskom motoru u kombinaciji sa snažnim Gelita sustavom hlađenja.

Gelita je kombinirani stroj s pasterizatorom i frizerom gdje u jednom stroju imate sveukupnu proizvodnju sladoleda. Prednost kombiniranih strojeva je što svaki okus može imati svoj posebni recept gdje možete prilagođavati razine šećera, vrhnja itd. čime imate mogućnost proizvodnje jedinstvenih i drugačijih sladoleda. Dodatna prednost je ta što se radi o zatvorenom sistemu gdje je nema rizika kontaminacije i stvaranja bakterija na svim rizičnim točkama. Navedeni stroj je proizveden 2017. godine te na sebi ima elektro-mehaničke komande za upravljanje.Tehničke specifikacije:
Gelita TRT 50 – (45 L na sat, 7 po ciklusu)
Proizvodnja po ciklusu 8,3 lit
Maximalna proizvodnja po satu cca 50 lit
Volt/ HZ/Ph 400/50/3
kW 8,1
Vodeno hlađenje
Širina 51 cm
Dubina 95 cm
Dubina +102,5 cm
Visina 140 cm
Težina 291 kg

Cijena je na upit te se slobodno javite na ove kontakte.