Bravo strojevi za sladoled

5572
Bravo strojevi za sladoled

Bravo strojevi za sladoled

Od 2016.g. u našoj ponudi nalaze se Bravo strojevi za sladoled. Priča o bravo strojevima potječe još od davne 1967.g. kada je Genosio Bravo osnovao tvrtku. Prateći tradiciju proizvodio je pasterizatore i miješalice (labe) za sladoled ali nije bio zadovoljan. Proučavao je procese proizvodnje sladoleda i tražio načine da ga unaprijedi. Pitao se zašto se kompletna proizvodnja sladoleda odvija u dva stroja. Kada bi bio u jednom stroju štedjela bi se vrijeme, energija i mjesto.

To je bio početak revolucije. 1974 Genosio Bravo deponirao je pri od svojih mnogobrojnih patenata: Trittico, prvi i jedini kompletan stroj za proizvodnju sladoleda. Stroj koji zauzima manje od 1m2 ujedno je i pasterizator i miješalica za sladoled te proizvodi visoko kvalitetan sladoled. Ovaj patent je radikalno promijenio način na koji proizvodimo sladoled.

Bravo Trittico

Bravo strojevi za sladoled

Sa Tritticom je počeo je novi način izrade sladoleda. Trittico sistem proizvodnje sladoleda najkopiraniji je stroj na svijetu. Genosio Bravo nije stao tu jer njegov stroj je njegova kreacija pa je stroj upotpunio još mnogim dodacima. Kroz nove ideje koje omogućavaju proizvodnju lakšom stvorena je nova generacija strojeva za sladoled serija 2000. Serija 2000 zahvaljujući kompleksnom software-u i naprednoj tehnologiji je u mogućnosti kontrolirati mnogo tipova procesa automatski. U isto vrijeme respektirajući tradiciju i kreativnost profesionalca.

Bravo strojevi za sladoled danas

Tvrtka nastavlja rasti zahvaljujući novim generacijama strojeva. Danas je generalni direktor Giuseppe Bravo dok Stefano Bravo koordinira timom inženjera u istraživačko-razvojnom odjelu. Kroz godine rasta iz godine u godinu Bravo strojevi za sladoled transformirali su se u Internacionalnu tvrtku kakva je danas.

Bravo strojevi za sladoled filozofija

Uvijek idi naprijed, nikad se ne zaustavljaj ići još jednu stepenicu ispred drugih, vodeći sebe naprijed u budućnost već danas.

Bravo strojevi za sladoled su inovacija

Bravo anticipira trendove u tehnologiji. Putujemo svijetom, istražujemo nove trendove i prebacujemo ih u tehnologiju koju donosimo u Vaš dom.