Biberon Cakes Mall of Split – Novi Premis koncept

5758
Biberon sladoled

Biberon sladoled by Premis

Biberon sladoled - by PremisKako bi Vam što bolje prezentirali naše nove sirovine za sladoled u Biberon Cakes – Mall od Split predstavili smo novi koncept Biberon sladoled by Premis. Ideja je bila na jednom mjestu prezentirati sirovine FUGAR Italija čiji smo ekskluzivni uvoznik za Hrvatsku. FUGAR je proizvođač visokokvalitetnih sirovina te ujedno vlasnik nekoliko patenata. Prvi i jedini na svijetu FUGAR proizvodi sladoled bez hidrogeniziranih i rafiniranih biljnih masti linija OLVI koja od masnoća sadrži isključivo djevičansko maslinovo ulje. Proizvod je ujedno i VEGAN OK jer ne sadrži ni mlijeko. Uz OLVI FUGAR proizvodi još čitavu paletu VEGAN OK proizvoda i Bio Organic sirovine za proizvodnju sladoleda. U ponudi imamo i HALAL certificirane proizvode. Biberon sladoled i kolači izrađeni su od visokokvalitetnih FUGAR sirovina te su uvijek svježe proizvedeni.

By Premis koncept

Biberon sladoled - by PremisBudući da dnevno svježi sladoled proizvodimo u suradnji sa FUGAR sirovinama za sladoled koji su sam vrhunac izrade sladoleda po Premis recepturama s dodanim svježim voćem odlučili smo svim slastičarnicama koji sladoled proizvode na ovaj način dodati u naziv By Premis. Na ovaj način kupci sladoleda znaju da je sladoled izrađen od zdravih FUGAR sirovina za sladoled s visokim postotkom svježeg voća. Važno je da sladoledi proizvedeni na ovaj način imaju više certifikata o sastavu i ispravnosti. Premis-ovi prezentatori su odradili kompletnu edukaciju djelatnika o radu sa strojevima za proizvodnju sladoleda, vitrina za sladoled i naravno kako proizvesti sladolede s našim sirovinama.

Biberon sladoled i kolači

Biberon sladoled - by PremisŽelite probati FUGAR sirovine i uvjeriti se u njegovu kvalitetu? Posjetite Biberon Cakes u Mall of Split i kušajte sladolede i kolače. Kušajte Vegan Ok, Gluten Free, Bio Organic i ostale zdrave sladolede i kolače. Uvjerite se da zdravo uz Premis može biti jako ukusno.

Biberon Cakes opremili smo s vitrinama za sladoled i kolače te kompletnu proizvodnju sladoleda. Uz edukaciju djelatnika napravili smo sladolede za otvorenje čije slike možete pogledati dolje.

 

Biberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by PremisBiberon sladoled - by Premis