Sladoled

2444

Premis sladoled

Sladoled je naša strast. Proizvodimo ga od 1992.g. i gotovo da nema trenda kojeg nismo prošli i probali. Kod posla sa sladoledom svake godine je nešto novo. Kada promatrate to iz nekog drugog kuta imate osjećaj da se ništa nije promijenilo. Da je posljednjih 30 godina sve isto.

Ugostiteljski sladoled

Međutim kad se sjetite malih vitrina za sladolede od 6-7 okusa, ravnih kadica, sladoleda u jednoj boji, onda vidite da se mnogo toga promijenilo. Ugostitelji se natječu tko će imati više vitrina s više okusa, tko će sladoled više dignuti u zrak. Zatim tko će napraviti bolju kombinaciju okusa kombinirajući sladoled, preljev, komadiće i posipe. Danas su u modi i široke ravne kadice od 5 lit. koje su napravljene u slojevima. Tako da u kadici sladoleda imamo biskvit, sloj sladoled i čokoladu. Kad gledamo sladolede za ugostiteljstvo mnogo se toga promijenilo. Premis sladoledi prateći trendove u svijetu sladoleda danas imaju jedinstvena na tržištu ugostiteljska pakiranja sladoleda.

Obiteljski sladoled

Obiteljski sladoledi su se također mijenjali ali na žalost na gore. Velika je borba na tržištu tko će proizvesti jeftinije sladolede. Za to je potrebno koristiti zamjenske sirovine lošije kvalitete te štedjeti na distribuciji. Kao rezultat svega toga dobiva se loš proizvod po povoljnoj cijeni. Međutim na tržištu možemo pronaći i kvalitetne obiteljske sladolede koji određeni broj kupaca prepoznaje i kupuje bez obzira na to što koštaju više od 9,99 kn / lit. Premis obiteljski sladoledi spadaju u tu kategoriju.

Impulsni sladoled

Kod impulsnih sladoleda na tržištu se najmanje stvari mijenjaju. I dalje se sve svodi na štapiće, kornete i čašice pa sve to u jako puno kombinacija. U ovom segmentu znatno se mijenjala tehnologija pa sad u jednom sladoledu imamo više različitih boja i okusa te mnogo posipa. Međutim oblik i način na koji se prodaju ostao je isti. Premis impulsni sladoledi napravljeni su kao poseban i drugačiji proizvod na tržištu. Potrudili smo se da proizvod napravimo po zanatskoj recepturi u simpatičnoj ambalaži koja Vam ostaje nakon što ste pojeli sladoled.

Proizvodi za sladoled

Uz gotove sladolede u na Hrvatskom tržištu ekskluzivno nudimo:

  • Italproget vitrine za sladolede i kolače
  • Bravo i Gelita strojeve za sladolede i kolače
  • Fugar sirovine za sladolede i kolače
  • Isa šokere i ormare za čuvanje sladoleda
  • Sav potrebni sitni inventar za prodaju i proizvodnju sladoleda

Premis d.o.o. jedina je tvrtka na tržištu Republike Hrvatske koja nudi sve za posao sa sladoledom. Naši klijenti mogu odlučiti žele li proizvoditi sladoled ili kupovati gotove. Ili jednostavno mogu početi kupovati gotove pa kasnije krenuti u proizvodnju. U dosta situacija i obratno naši kupci prodaju nam natrag strojeve i kupuju kod nas gotove sladolede. U ponudi nudimo i soft točene aparate te sirovinu za soft aparate, ali i gotove soft čašice Cup to go.

[envira-gallery id=”204″][envira-gallery id=”78″]