Najunosniji i najatraktivniji posao u Hrvatskoj!

352

Zadnjih godina u Hrvatskoj prevladava neizvjesna financijska budućnost obzirom da nezaposlenost u Hrvatskoj nažalost raste. Prema Eurostatovim podacima,  Hrvatska je bilježila u rujnu prošle godine oko  116 tisuća građana koji su nezaposleni. I dok neki smatraju da tko želi može naći posao, drugi smatraju da su uvjeti u Hrvatskoj ipak teški te je ponuda mala naspram potražnje, a jedine izvjesne prilike vide kroz neke vlastite poslovne inicijative i projekte.

Kada pričamo o vlastitim start-upovima pojedinaca, najlakši i najprofitabilniji poslovni pothvati su se pokazali u industriji sladoleda.

Unatoč visokim ulaganjima, povrat ulaganja se najbrže isplati upravo u ovom sektoru sladoleda. Na koji način ćete pokrenuti svoje poslovanje ovisi o vašim željama i uvjetima.

Ukoliko želite proizvoditi sladoled, ‘ugrubo’ rečeno trebate imati vitrinu, stroj i sirovinu za proizvodnju sladoleda. Ako smatrate da vam je za početak bolje da prodajete gotov proizvod, trebate naći provjerenog partnera kao dobavljača.

Odlična vijest je ta da je tvrtka Premis jedina na tžištu koja obuhvaća kompletne usluge i prizvode koji vam trebaju za početak poslovanja.

Ukoliko imate neiskorišteni prostor koji vam stoji prazan ili želite uložiti kako bi pokrenuli posao za sebe i možda za svoje članove obitelji, Premis je prava adresa na koju se trebate javiti.

Premis d.o.o. osim što je lider bez premca kada je riječ o inovativnosti, vrhunskim tehnologijama i performansama, svojim potencijalnim klijentima / kupcima nudi kompletno rješenje za pokretanje poslovanja sa sladoledom. Premis ima svu opremu koja vam je potrebna, gotovo rješenje ‘ključ u ruke’ isto kao i gotovi proizvod po kojem je tvrtka Premis d.o.o. i prepoznata na hrvatskom i svjetskom tržitu.

Jedinstveni Premis proizvodi kadice sladoleda 5 lit. i kadice sladoleda 8 lit. gotovi su proizvodi i izgledaju kao da ih sami proizvodite. Svaka kadica je posebna te ne postoji niti jedna identična jer je radi robot koji je programiran da svaku završi drugačije. Ujedno se svaka kadica ukrašava ručno te u konačnici gotova kadica izgleda kao da imate vlastitu proizvodnju i vrhunskog majstora za sladoled.

U svojoj proizvodnji Premis koristi vrhunske sirovine namijenjene malim proizvođačima koje uvozi iz čitavog svijeta. Gotove kadice su zapakirane u plastičnu ambalažu i kartonske kutije te su cijenom  jeftinije nego da ih sami proizvodite na vašim strojevima.

Također u svojoj ponudi imaju svoja vlastita Pozzetti pakiranja što se pokazalo kao izvrstan poslovni potez obzirom da je hrvatsko tržište vrlo siromašno sa Pozzetti slastičarnicama dok su na stranim tržištima Pozzettijevi shop-ovi najpopularniji i najposjećeniji. Tako da sada ukoliko netko želi imati Pozzetti shop obzirom da Premis ima gotove Pozzetti sladolede i ne treba im više prostor za proizvodnju istog već samo dobru volju, šarm i izložbeni prostor, a za one kojima treba, u svojoj ponudi imaju i Pozzetti vitrine talijanskih proizvođača ITALPROGET, ISA i BRX.Ova cijela poslovna zamisao je rezultirala time da Premis već ima prve lokacije u Dubrovniku, Splitu, Makarskoj, Poreču…

Osim tehničke opreme, Premis voli savjetovati svoje potencijalne klijente tako da se slobodno možete obratiti s punim povjerenjem jer Premis najbolje zna koji su trenutno trendovi aktualni i  koje su poslovne prilike dostupne na tržištu u segmentu sladoleda. Za sebe vole reći da ne proizvode samo sladoled, već proizvode mogućnosti jer svojim klijentima nude kompletna rješenja.

Ako želite stvoriti svoju priču, Premis ima gotovo rješenje i odgovor na sva pitanja!

Svi koji su zaintesirani, neka se slobodno jave na ove kontakte.