Strojevi i vitrine za proizvodnju sladoleda – Noviteti

11836

Strojevi za proizvodnju sladoleda

Aparat za sladoledU našoj ponudi imamo Bravo i Gelita strojeve za sladoled. Radi se o sestrinskim tvrtkama od kojih Gelita koristi Bravo tehnologiju. Bravo je jedan od najpoznatijih proizvođača strojeva za sladoled i ujedno prvi koji je napravio model 3u1 stroj. Danas u ponudi Bravo nudi strojeve za sladoled, kolače i čokolade te ujedno i Bravo Trittico Executive Evo koji radi sve. To je jedini stroj na svijetu koji može raditi sladoled, kremu, kremu od maslaca, kremu od čokolade te ima ugrađen IONIC sustav koji samo Bravo ima u ponudi. Ionic Rabljena oprema za sladoledsustav prepoznaje konzistenciju smjese koju ste stavili u stroj, bilo da se radi o mliječnoj ili voćnoj bazi, sladoled uvijek izlazi iste tvrdoće. Ujedno se mogu namjestiti programi da neovisno o radniku koji radi za stojem sladoled uvijek bude isti. Ovo je bitno jer kada Vam je radnik koji inače radi sladoled odsutan, lako ga netko drugi može zamijeniti. U ponudi imamo standardne miješalice za sladoled(LABA), pasterizatore, strojeve za sladoled 2u1 Trittico, strojeve za čuvan

Bravo Trittico Executive EVO

Stroj za sladoled, kolače i čokolade s Ionic sustavom i inverterom. Radi se o top modelu iz Brava i ujedno i jedinim takvim strojem na tržištu. S njim možete raditi sve. Kada radite sladoled možete imati unaprijed napravljene programe po vrstama baza za sladoled i po okusima. Stroj sam prepoznaje koja je baza unutra i prema tome namješta da tvrdoća pri izlazu iz stroja bude ista. Može raditi kreme, i to ne samo jednostavne već i kremu s maslacem. Također za svaku kremu možete namjestiti program i proizvod je uvijek isti bez obzira tko radi za strojem. Također može temperirati čokoladu.

Gelita Icecream 2

Radi se o sasvim novom konceptu strojeva za sladoled koji pravi američki stil-kremasti icecream za razliku od ostalih strojeva koji rade talijanski gelato. Ovo je jedini stroj sa 100% overrun-om što znači da dobijete duplo sladoleda iz smjese. U stroj ide 10 lit. smjese, a izlazi iz njega 20 lit. sladoleda.

Vitrine za sladoled

Italproget Sirius

Sirius je novi model Italproget vitrina za sladoled. Najveća mu je prednost što je sladoled potpuno vidljiv. Ako radimo sladoled u prozirnim kadicama vidi se sladoled unutar kadice, a moguće je naručiti i model gdje je taj dio stakla zamućen. To se koristi ako radite s inox kadicama. U tom slučaju taj dio svijetli kroz mutni plexiglass. Odlikuju je klasične kockaste linije koje su danas sve modernije i redovi kadica osvijetljeni su u led rasvjeti pa samim time čine i proizvod atraktivniji. Može se naručiti u 3 veličine i to za 12, 18 ili 24 uske kadice te u raznim verzijama za sladoled, kolače, praline i sl. Italproget Sirius 18 imat ćemo izložen na sajmu GAST 2018.

Italproget Pop

jeftina vitrina za sladoledPop je novi model Italproget vitrina čiji je najveći adut cijena. Znači, napravljena je profesionalna vitrina koja ima sve što treba za kvalitetno izložiti sladoled po niskoj cijeni. Pop dolazi u 3 verzije i to za 12, 16 ili 18 uskih kadica. Najskuplji model s 18 ladica prodavat će se s popustom po cijeni od 7.670,00 EUR + PDV.