Ove subote otvara se ICE CREAM SHOP najpopularnije i najslađe mjesto u gradu!

246

Oaza slasti i užitaka, mjesto gdje se grade slatke uspomene!

Bliži se veliki dan za sve ljubitelje sladoleda u Makarskoj i šire! Ove subote u 14h konačno se otvara Ice Cream Shop, najljepša sladoledarnica u gradu!

Uzbuđenje je u zraku, nestrpljenje nas je obuzelo da isprobamo novitete o kojima se već naveliko šuška i sladolednu poslasticu koja je osvojila svijet! A IceCream shop je trenutno jedino mjesto u gradu gdje ćete naći toplo-hladnu kombinaciju mekog i svježeg peciva i kremastog sladoleda! Što može biti bolje za uživanje uz sunce i valove od svježih i slasnih burgera sa omiljenim okusima sladoleda obogaćenim možda čokoladnim preljevom?

Odsada će ljudi dolaziti ne samo kako bi zaključali svoju ljubav i predali ju Svetom Petru, već će se i vraćati iz ljubavi prema sladolednoj terapiji koju će pružati Ice Cream Shop, čuvar ključeva sladolednog uživanja.

Ova savršena sladoledna destinacija u svojoj ponudi ima čak 28 sladolednih okusa od toga 2 bezglutenska okusa, vaniliju i lješnjak. Za slatke trunutke bez brige tu su i bezglutenski kornet i bezglutenski sladoledni burger.

Bezglutenska sladoledna magija otkriti će vam uživanje u bogatom okusu i kremastoj teksturi bez straha i brige! Stručno osoblje Ice Cream shopa educirano je kako bi vam poslužilo bezglutenski desert pažljivo i s dodatnim mjerama opreza kako bi bezglutenski desert bio siguran za konzumiranje osobama s celijakijom ili osjetljivošću na gluten. Za svaki bezglutenski proizvod postoji certifikat o analizi kako bi vam ponudili 100% siguran proizvod.  

Ali to nije sve, na radost svih sladoledoljubaca, novost u ponudi su i Cup To Go čašice koje će vam ispuniti svaku maštariju na vrućim temperaturama.

Ne morate se više bojati topljenja sladoleda i padanja mrvica i dekoracija. Odsada ćete svoje omiljene sladoledne kuglice moći preliti sa svim onim preljevima koje ste oduvijek htijeli i posuti hrskavim komadićima keksića bez stresa da će vam se sve raspasti ili otopiti jer Cup To Go su tu spase dan. Vaše šetnje će odsada biti još ugodnije jer se nećete morati žuriti pojesti svoj sladoledni desert u par zalogaja već ćete se moći prepustiti guštanju u bogatstvu okusa.

Za naše najmlađe Ice Cream shop je pripremio preslatku ponudu Ice Cream Mugs – sladolednih šalica u obliku raznih popularnih likova iz „crtića“ koji će oduševiti svu „dicu“ u gradu. Od veselog slonića pa do jednoroga, svaka čašica je jedinstvena i privlačna, idealna za dječje rođendanske zabave i sve druge prilike. Mame i tate će se morati pomiriti da će im ova sladoledna destinacija biti obavezna dnevna stanica kako bi zasladili dan svog djeteta.

I najsladolednija informacija za sve sladoledne ovisnike je Ice Cream Community  aplikacija koja omogućuje posebnu ponudu sa sniženim cijenama za sve kupce koji se logiraju na aplikaciju! Registracija je vrlo jednostavna putem stranice https://icecream-community.com/, klikom na ICC Loyalty card dobiti ćete opciju da se u logirate putem Google accounta. A još jednostavniji način je da poslikate QR kod i uživate u sladolednom druženju s popustom!

Kako bi proslavili svoje otvorenje, Ice Cream Shop podijeliti će prigodno malo poklon iznenađenje za prvih 30 kupaca, zato nas pratite, dođite na otvorenje i istražite nevjerojatne okuse te upoznajte strastvenu ekipu koja će biti s vama „cilo lito“.

Kada:

Ove subote 11. svibnja u 14h! Dođite malo ranije i budite među prvima koji će probati ukusne sladolede te se osjetiti posebno uz naša poklon iznenađenja.

Gdje:

Šetalište Svetog Petra 1 (Hotel Miramare). Lako je pronaći, a još lakše uživati!

Kako stići:

Do sladoledarnice možete stići biciklom, romobilom, s noge na nogu kako vas je volja!

Ovdje možete zaviriti u najslađu ponudu u gradu i ne zaboravite, sladoled je više od deserta, on je bijeg od vreve i briga, simbol druženja i lijepih trenutaka!