Četiri zvijezde upravo rođene u velikoj Fugarovoj obitelji!

68

Uzbuđenje je u zraku! Počnite sezonu sa novim proizvodima koji će oduševiti vaše kupce!

Fugar je obogatio svoju ponudu za nadolazeću sezonu najnovijim delicijama čiji sastojci su kao i uvijek vrhunske kvalitete i u skladu sa strogim FUGAR standardima. Četiri nova okusa su se već pokazala pravim zvijezdama i u vrlo kratkom vremenu svojom jedinstvenom kombinacijom aroma i teksture osvojila srca kupaca.

BELGIJSKI KOLAČIĆI – Kremasti vrtlog baršunaste teksture i karakteristične arome karamele i cimeta

Belgijski kolačići neodoljivo su iskušenje koje donosi bogat i obavijajući okus poznatog belgijskog keksa izravno u sladolednu šalicu.

Raznobojni belgijski kolačići nisu samo jednostavan dodatak sladoledu, već se skladno uklapaju kako bi dali okus bijeloj bazi; savršeni su za punjenje kroasana, pralina i neodoljivi za aromatiziranje moussa i semifredda. Zahvaljujući belgijskim kolačićima možete obogatiti svoj sladoled koji će vas odvesti na slatko putovanje u svijet okusa.

Belgijski kolačići dostupni su u kantama od 3 kg – karton od 4 kante.

CHOCO CRNI PRAHizvanredna kvaliteta okusa, simfonija tekstura od hrskavog početka do kremastog završetka!

Choco Black Dust je remek-djelo slasti koje donosi nepogrešiv okus legendarnih američkih keksa u prodavaonicu sladoleda. Uz ovu raznoliku poslasticu možete spojiti hrskavost keksa s kremoznošću kreme od crnog kakaovog keksa, stvarajući izuzetan osjećaj okusa koji zadovoljava svaku želju za slatkim.

Choco Black Dust je umak od tamne čokolade kojeg karakterizira dodatak čokoladnog biskvita u prahu koji njegovu teksturu čini vrlo zanimljivom, može se koristiti za šarenilo sladoleda i za aromatiziranje pjena i semifredda, stvarajući savršeni kontrast tekstura i nezaboravnu eksploziju okusa.

Raznolika delicija za sve, male i velike!

Choco Black Dust dostupan je u kantama od 3 kg – karton od 4 kante.

FRANCUSKA VANILIJA – očaravajući bogati okus koji nikog neće ostaviti ravnodušnim!

Fugarova French Vanilla ukusna je i profinjena pasta jedinstvenog profila okusa, koji daleko nadilazi jednostavan koncept sladoleda od vanilije.

Svaka mjerica je eksplozija okusa, Bourbon vanilija s Madagaskara ovoj pasti daje jedinstven aromatski intenzitet i bogatstvo.

Svojim postojanim i jedinstvenim okusom izuzetno je svestran i pogodan i za delikatne slastice i kolače.

Unesite kremasti i luksuzni okus madagaskarske Bourbon vanilije u svoje slastičarske kreacije!

Francuska vanilija dostupna je u limenkama od 3 kg – karton od 4 limenke.

MANGO ALPHONSOEgzotični tropski okusi u svakom zalogaju!

Zahvaljujući svom slatkom, intenzivnom i jedinstvenom okusu, Mango Alphonso jedna je od najdragocjenijih i najomiljenijih vrsta voća na svijetu. Ova izuzetna sorta manga, podrijetlom iz Indije, sa sobom donosi eksploziju tropskog okusa koja osvaja nepce svakoga tko ga kuša. A kada se ovo veličanstveno voće pretvori u slastan sladoled, rezultat je jednostavno nevjerojatan.

Idealan za aromatiziranje jogurta, voćnih krema i pojedinačnih porcija, svoj vrhunac doživljava u kreiranju sladoleda na bazi vode ili mlijeka, dajući svježinu i autentičnost svakom ukusu.

Priuštite si trenutak čistog ljetnog užitka, u bilo koje doba godine!

Mango Alphonso dostupan je u limenkama od 3 kg – karton od 4 limenke.

Svi okusi dostupni su u tvrtki Premis d.o.o. kojoj se slobodno možete obratiti s punim povjerenjem.