Posao sa sladoledom svake godine bilježi rast

11549

Posao sa sladoledom

Kada pogledamo ulice, šetnice, plaže i ostale atraktivne lokacije, svakim danom zamjećujemo sve više vitrina za prodaju sladoleda. Posljednjih godina sve veći broj ljudi ulaže u posao sa sladoledom; bilo da posjeduje već ugostiteljski objekt u čiju ponudu želi dodati sladoled ili jednostavno želi isključivo krenuti u posao sa sladoledom. Većina za početak uzima sladoled od nekog proizvođača sladoleda dok se neki upuštaju u vlastitu proizvodnju. Međutim, oni koji pokreću vlastitu proizvodnju većinom naprave posao sa sladoledom dok ostali samo povećaju promet lokala ili zarade za plaću.

U čemu je razlika?

Kada kupujete gotovi sladoled svaki izgleda isto, nema nikakvu dekoraciju i nerijetko su ravni. Ako nađete povišeni sladoled on i dalje izgleda industrijski i kadice sladoleda razlikuju se samo u bojama. Takav sladoled je pretežno visok cca 3-5 cm iznad ruba kadice i rade ga industrijske punilice. Ugostitelji dobivaju vitrine od proizvođača koje su manje atraktivne, a ujedno i brandirane s dosta naljepnica. Sve navedene nedostatke ugostitelji zanemaruju zbog toga što sve dobiju gratis od dobavljača, ali nažalost tako u samom startu osuđuju svoj posao sa sladoledom na prosječno.

Kada krećete u vlastitu proizvodnju, moći ćete izabrati profesionalne vitrine. Možete odabrati dobre strojeve koje imaju mogućnost napraviti dobar sladoled kojeg možete lijepo ukrasiti. Imate mogućnost odabrati dobre sirovine što će rezultirati dobrom kvalitetom sladoleda. Svi ovi elementi su jako bitni za dobar posao sa sladoledom. Kako bi zadovoljili sve elemente potrebna su jako velika ulaganja u opremu, prostor za proizvodnju i radnike. Na što više elemenata štedimo, veće su šanse za neuspjeh.

Znači ako želimo napraviti posao sa sladoledom bitno je ulaganje i biti drugačiji. Kada nam netko sve omogući, onda se po ničemu ne razlikujemo od prosjeka.

Premis gotove kadice sladoleda

Upravo zbog ovih problema Premis d.o.o. napravio je novi proizvod koji je jedinstven na svjetskom tržištu te objedinjuje sve prednosti obaju modela posla sa sladoledom. Premis proizvodi kadice sladoleda 5 lit. i kadice sladoleda 8 lit. gotove ukrašene kadice kao da ih sami proizvodite. Svaka kadica je posebna te ne postoji niti jedna identična jer je radi robot koji je programiran da svaku završi drugačije. Ujedno se svaka kadica ukrašava ručno te u konačnici gotova kadica izgleda kao da imate vlastitu proizvodnju i vrhunskog majstora za sladoled. U proizvodnji koristimo vrhunske sirovine namijenjene malim proizvođačima koje uvozimo iz čitavog svijeta. Gotove kadice su zapakirane u plastičnu ambalažu i kartonske kutije i cijenom su jeftinije nego da ih sami proizvodite na Vašim stojevima.

Premis ugostiteljske kadice postižu odlične rezultate ako se izlažu u profesionalnim vitrinama. Takve vitrine ugostiteljima ne dajemo na korištenje već iste naši kupci kupuju po povoljnim cijenama. Za dobre lokacije imamo ponudu najma takvih vitrina po cijeni od 2.000 EUR / godišnje. Premis je generalni uvoznik vitrina za sladoled Italproget koje našim kupcima prodajemo po povoljnim cijenama uz mogućnost kupnje do 60 rata. Takva vitrina u kombinaciji s kadicama od 5 i 8 lit. je dobitna kombinacija koju smo na preko 50 lokacija plasirali na Hrvatsko tržište. Na svim lokacijama postigli smo odličan uspjeh i nastavljamo posao i u ovoj godini. Kao primjer iz 2017.g. imamo slastičarnicu Peppinos Dubrovnik koja kupuje kod nas isključivo kadice od 5L i 8L. Peppinos je postala jedna od najpopularnijih slastičarnica u Hrvatskoj te na ovom linku možete vidjeti što sve pišu o sladoledu posjetitelji iz čitavog svijeta.

Budući da smo uvoznici sirovina, vitrina i strojeva ugostitelj može segmentno ići u posao. Za početak kupiti vitrinu te nakon toga ako želi vlastitu proizvodnju može kupiti kod nas strojeve i sirovine. Vršimo kompletnu edukaciju djelatnika za rad sa stojevima za sladoled te izrađujemo recepture svima koji proizvode s našim sirovinama.

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj Premis ugostiteljske kadice izvozimo na tržište Slovenije, Austrije i Švedske.

Obratite nam se s povjerenjem jer mi nudimo kompletna rješenja za posao sa sladoledom.