Ugostiteljske kadice sladoleda 8 lit.

6949

Kadice sladoleda 8 lit.

Kadica sladoleda 8 lit. staraKada smo 2010.g. prvi puta na tržište plasirali kadice sladoleda 8 lit. bio je to jedinstven proizvod na Hrvatskom tržištu. Do tada na tržištu su postojale samo kadice od 4,5 lit. i 6 lit. tj. sve u uskom formatu. Široke kadice (360 x 250 x 80) koristili su rijetki mali slastičari koji su sami pravili svoj sladoled. Kadice sladoleda 8 lit. bile su sasvim nešto novo ogroman pomak u svijetu sladoleda. Svaka kadica je bila složena kao torta i kupcima se jako sviđao izgled. U sljedeće 3 godine naše sladolede je kopirala konkurencija i izašla sa sličnim proizvodima što je značilo da moramo ići dalje.

Dugo smo razvijali naše nove kadice sladoleda od 8 lit. jer nam je želja bila napraviti proizvod koji će sa svojim izgledom i okusom biti jako sličan sladoledu koji proizvode mali slastičari u svojim slastičarnicama. Trebali smo obogatiti naše sladolede s voćem, pireima i sirovinama za male slastičare kako bi dobili sličan proizvod. Zatim je trebalo napraviti izgled kao da je sladoled napravila mala mašina (Laba) koju koriste slastičarnice za svoje proizvode.

Nove kadice sladoleda 8 lit.

Kadice sladoleda 8 lit.2015.g. na tržište smo plasirali naše nove kadice sladoleda 8 lit. koje proizvodimo na domaći zanatski način s bogatim okusima i jedinstvenim oblikom. Nabavili smo robot koji pravi oblik kao da je sladoled napravljen na malom slastičarskom stroju. Okuse smo obogatili s većim postotkom voća i sirovinama za male slastičare te dobili okus pravog talijanskog Gelato sladoleda. Kao rezultat dobili smo potpuno nove kadice sladoleda 8 lit. koje su jedinstvene ne samo na hrvatskom nego i svjetskom tržištu.

Postigli smo da svi kupci koji žele pokrenuti posao sa sladoledom i žele biti u skladu s trendovima ne moraju nužno kupiti skupe strojeve i organizirati vlastitu proizvodnju.