Premis predstavlja neodoljive sladoledne šalice koje će oduševiti mališane i njihove roditelje!

177

Premis je osmislio ponudu za naše najmlađe gdje sladoled postaje puno više od običnog deserta – sladoledno iskustvo koje se pamti!

U čarobnom svijetu Premis sladoleda najnovija ponuda za najmlađe pretvara jednostavan sladoled u nezaboravno iskustvo puna smijeha, igre i mašte.

Malim istraživačima svaki sladoled postati će nova avantura, a u Premis ponudi naći će se magični jednorozi, ekipa hrabrih psića u ophodnji iz jednog od najpopularnijih crtića koje svako djete zna. U ponudi imaju sedam junaka koji su osvojili srca miliona mališana diljem svijeta pa čak i njihovih roditelja jer ‘Paw Patrols’ nije običan crtić već globalni fenomen koji je dokazao da priče o hrabrosti, prijateljstvu i timskom duhu imaju univerzalnu vrijednost, a koji nastavlja inspirirati i oduševljavati generacije gledatelja i malih i velikih.

Na svoje police obavezno izvadite Marshalla, vatrogasca s velikim srcem i Chase-a policijskog psića jednog od najprepoznatljivijih lica i bez sumnje omiljenog među djecom zbog svoje hrabrosti i odanosti prema timu.

Ali to nije sve, Premis u svojoj ponudi ima šalice sa jednorozima psićima, nogometaše, šalice lopte, bube kao i kupove sa raznim životinjama i voćem.

Za djecu nema bolje sladoledne ponude od sladoleda uz koji će dobiti i šalicu svojih omiljenih junaka, a ta ista će im ostati i kao uspomena. Sladoledni desert uz dodanu vrijednost! Garancija da će se mališani vraćati kako bi skupili cijelu kolekciju.

Bogatu ponudu dječjih sladolednih šalica možete pronaći na stranicama Premisa, upite slobodno možete slati na kontakte prodaje koje ćete naći na Premis d.o.o.