Održana prva edukacija ove godine za nove poduzetnike u slatkom biznisu!

150

ZAJEDNO DO USPJEHA! Sladoledne kadice su prvo što kupci vide! Uredna i lijepo dekorirana kadica je jedna od bitnijih stavki u poslu sa sladoledom!

20. svibnja 2024.  – U svijetu sladoleda, gdje ukus, kvaliteta, privlačna prezentacija odlučuju o uspjehu sezone, Premis svojim klijentima želi pružiti sve što im treba da zablistaju. Osim vrhunskog sladoleda koji će oduševljavati kupce i sve potrebne opreme za poslovanje, Premis nudi i cjeloviti program edukacije za sve svoje klijente.

Ove subote 18. svibnja u prostorijama Premis objekta smještenog na Putu Volicije 8 u Makarskoj održana je radionica na kojoj su se okupili novi klijenti koji su krenuli na put do uspjeha sa Premis sladoledima. Cilj radionice je pružanje praktičnih informacija i savjeta kako kako bi se novi vlasnici sladoledarnica što bolje snašli u ovom ‘slatkom biznisu’, maksimizirali prodaju i izgradili lojalnu zajednicu svojih kupaca.

Direktor proizvodnje, gosp. Toni Premeru održao je govor o načinu izrade sladoleda, sirovinama, sastojcima, alergenima i veganskoj i gluten free ponudi.

Direktor Premisa i edukator, Silvio Premeru i voditelj prodaje, Zvonimir Jordan održali su edukaciju o dekoriranju kadica, o adekvatnom temperiranju i održavanju sladoleda kao i vitrina. Prisutni su imali priliku vidjeti koliko je dekoriranje kadica bitna stavka, način na koji se to radi kako bi sladoledi izgledali što privlačnije.

Sami posjetitelji imali su priliku podružiti se međusobno, razmjeniti iskustva i dobiti savjete iz prve ruke,  a na kraju ih je čekalo hladno osvježenje uz isprobavanje bogatih i kremastih Premis sladoleda.