Preljevi za sladoled i slastice Premis

4438
Preljevi za sladoled

Preljevi za sladoled i slastice

Ništa ne može zamijeniti preljev na vrhu sladoleda bilo vizualno ili okusom. Preljevi danas ima jako važnu ulogu u sladolednom biznisu. Danas je nemoguće zamisliti vitrinu za sladoled sa ugostiteljskim kadicama da nema preko 70% okusa s nekim dodanim preljevom. Upravo zbog toga je vrlo važan odabir dobrog preljeva. Kada proizvedete najbolji sladoled na svijetu i prelijete ga sa lošim preljevom imate loš proizvod. Kao u svakom poslu svaka karika je važna.

Kako je nastao Premis preljev

Preljevi za sladoled PremisPrateći trendove na svjetskom tržištu naše sladolede smo sve više obogaćivali preljevima. Budući da na hrvatskom tržištu nije bilo dobrih proizvoda iste smo uvozili iz Italije. Kako se u Hrvatskoj može naći dosta prirodnih sirovina odlučili smo se za vlastitu proizvodnju. Kupili smo osnovne strojeve potrebne za rad napravili recepture i krenuli u proizvodnju. Tako su 2003.g nastali Premis preljevi za sladoled. Uvijek željni bolje kvalitete u suradnji sa talijanskim partnerima krenuli smo u kontinuirano poboljšavanje kvalitete proizvoda. U to vrijeme u Hrvatskoj je postojalo nekoliko proizvođača preljeva i jako puno uvoznika koji su plasirali Talijanske, Njemačke, Austrijske i Poljske. Kontinuirano poboljšavajući naše preljeve za sladoled zauzimali smo sve veći udio na tržištu.

Gdje smo danas

Premis preljevi za sladoled danas su najprodavaniji na Hrvatskom tržištu s čim smo i postali najveći proizvođači istih.

Od 2012.g. proizvodimo ih na modernoj proizvodnoj liniji velikog kapaciteta koje u potpunosti zadovoljava potražnju.

Od 2016.g. naši preljevi za sladoled se mogu pronaći i na talijanskom tržištu. Na to smo izrazito ponosni jer smo postali Hrvatski izvoznici, a posebno zbog toga što smo iste plasirali baš u Italiju gdje je konkurencija najveća.

Asortiman

Premis preljevi su pakirani u bocama te su kapaciteta 900g. Imamo 7 okusa:

  1. Čokolada 900g
  2. Šumsko voće 900g
  3. Karamel 900g
  4. Banana 900g
  5. Jagoda 900g
  6. Kiwi 900g
  7. Višnja 900g

Mogu se koristiti u proizvodnji sladoleda, kolača i sličnih slastica.