Vitrine za sladoled Power

4251
Vitrina za sladoled Power

Vitrine za sladoled predviđene za rad vani

Danas na Hrvatskom tržištu sve se manje sjedi, a sve više se proizvodi prodaju TO-GO sve veći broj ugostitelja pozicionira vani na šetnice. Naime većina slastičarnica danas ima vani jednu, dvije, tri pa čak i više vitrina vani. Konkurencija je sve veća i potrebno je motivirati potrošače na kupovinu i ponuditi što veći broj okusa. Profesionalne vitrine za sladoled proizvode se sa što boljim izlogom te u kombinaciji s visokim ukrašenim kadicama sladoleda čine dobitnu kombinaciju. Vitrine za sladoled Power mogu se pohvaliti sa najboljom vidljivosti proizvoda u klasi.

Vitrine za sladoled Power

Jako puno proizvođača proizvode vitrine za unutra i ne mogu vjerovati da bi netko takvu vitrinu stavio vani. U Italiji svi vitrine stavljaju unutar ugostiteljskog objekta. Samim time vitrine koje nisu predviđene za vani nemaju dovoljno jak rashladni sustav. Ujedno takve vitrine imaju na sebi materijale koji nisu otporni na vodu ili vlagu npr. drveni paneli. Tada dolazimo do problema jer ti paneli u dodiru s vodom nabubre i propadaju. Rashladni sustav koji nije predviđen za vani čitav dan ne može postići temperaturu pa skuplja dosta leda. Navečer više ne može raditi jer su mu svi isparivači zaleđeni. Kako se to ne bi događalo potrebno je koristiti isključivo vitrine koje su namijenjene za vani i rad u tropskim uvjetima. Jedne od najboljih takvih vitrina su vitrine za sladoled Power.

Vitrine za sladoled Power

Vitrine za sladoled Power

Vitrine za sladoled Power zajedno sa vitrinom Energy najkvalitetnije i najrobusnije su vitrine koje je Italproget ikad napravio. U našem dugogodišnjoj karijeri robusniju vitrinu nismo vidjeli. Power ima dupla bočna i duplo prednje staklo. Rashladni sustav s duplom zračnom zavjesom po jednoj za svaki red kadica. Vitrinu je moguće pozicionirati na bilo koju lokaciju unutra i vani ona to jednostavno podnosi bez problema. Kao i svaku vitrinu za sladoled potrebno je zaštititi od sunca. Power se proizvodi u sljedećim dimenzijama:

  • 1140 x 1204 x 1380 mm u koju ide 12 uskih ili 8 širokih kadica.
  • 1645 x 1204 x 1380 mm u koju ide 18 uskih ili 12 širokih kadica.
  • 2180 x 1204 x 1380 mm u koju ide 24 uske kadice ili 16 širokih kadica.
  • Kut 45º u koji ide 14 uskih ili 9 širokih kadica.

Vitrine za sladoled Power moguće je kupiti i kao vitrina za kolače, peciva, praline, pizzu, hranu itd.

Vitrine za sladoled Power