Premis Slovenija na sajmu GAST EXPO u Ljubljani

2457

Popularnost Premis sladoleda proširila se izvan granica Hrvatske. U 2019.g. Premis ugostiteljski sladoledi dostupni su na Slovenskom tržištu. Na sajmu GAST EXPO u Ljubljani izložit ćemo naša ugostiteljska pakiranja od 5L i 8L te Premis preljeve za sladoled. Kao nastavak uspješne suradnje u Hrvatskoj tvrtka Premis dobila je zastupništvo za Fugar sirovine za sladoled i Italproget vitrine za sladoled i slastice na području Slovenije. U suradnji sa Italprogetom na sajmu ćemo sve vitrine iz asortimana ponuditi s posebnim popustom od 35%.

UPOZNAJTE NOVE TRENDOVE, UČITE OD NAJBOLJIH U
Već tradicionalno je kraj siječnja rezerviran za jedan od najvećih ugostiteljsko-turističkih sajmova koji se održava u susjednoj Sloveniji, u Ljubljani, a namijenjen je čitavoj regiji
Sajam okusa – GASTexpo 2019
.UPOZNAJTE NOVE TRENDOVE, UČITE OD NAJBOLJIH Sajam okusa GASTexpo odlično je mjesto za restoratere, ugostitelje, vlasnike caffe barova, pizzerija i slastičarnica te sve one koji se bave pripremom hrane. Na sajmu se mogu uputiti u nove trendove i najnovije tehnologije te sudjelovati na brojnim stručnim prezentacijama i radionicama.
INOVACIJE I ZNANJE BEZ GRANICA U više od dvanaest godina održavanja GASTexpo je prerastao granice Slovenije te gravitira Hrvatskoj, ali i Italiji, Njemačkoj, Austriji i Mađarskoj. Za sljedeće izdanje pripremio je stručni program radionica i natjecanja, uz izložbeni program koji uključuje područja gastronomije, pića, piva, kave, slastičarstva, pekarstva, ugostiteljsko-hotelske opreme, ICT sustava, sladoleda, alkoholnih i bezalkoholnih pića te ostalo. Preporučujemo da ne propustite brojne besplatne radionice sa zanimljivim i aktualnim temama. Moći ćete naučiti napraviti ponajbolju pizzu u društvu svjetskog prvaka u pripremi pizze, sladoled pod stručnim okom najboljih svjetski priznatih majstora Akademije sladoleda, koktele za svaku priliku s najpoznatijim barmenima Posebna atrakcija ovog izdanja GASTexpa su Latte Art radionice pod vodstvom začetnika i izumitelja umjetnosti latte arta, Luigija Lupija

vGASTexpo je odlična prilika za sudjelovanje na brojnim besplatnim radionicama sa uvijek zanimljivim i aktualnim temama. Posjetitelji će tako moći naučiti napraviti ponajbolju pizzu, u društvu svjetskog prvaka u pripremi pizze, sladoled pod stručnim okom najboljih svjetski priznatih majstora Akademije sladoleda, koktele za svaku priliku s najpoznatijim barmenima. U segmentu kave naglasak će biti na praktičnim radionicama koje će voditi Luigi Lupi, začetnik Latte Arta i osnivač svjetski priznate licence World Latte Art Grading System za umijeće crtanja na kavi.

Moto organizatora jest „Vidjeti, naučiti, kušati” pa tako širok program profesionalnoj publici predstavlja najnovije trendove i smjernice s područja gastronomije. Svima onima koji uživaju u kuhinji posvećene su brojne prezentacije, degustacije i besplatne radionice.
Osim radionica za pripremu piva, održat će se i radionice pripreme kruha, sladoleda i slastica. Organizirana je i škola pizze koju će voditi ponajbolji talijanski majstori uz dodjelu diploma, a najbolji sudionik odlazi na svjetsko prvenstvo. Tu su i slastičarske radionice La Ganache koje će voditiNaser Gashi, osnivač francuske metode edukacije za slastičare u Sloveniji. Gashi će kroz besplatne tečajeve pokazati izradu macaronsa, čokoladnog moussea i torta Fraiser.
Uz bio veganske radionice tijekom sajma se održava i niz međunarodnih natjecanja i to u izradi sladoleda, pizze, u pripremi koktela, latte art challenge, a organizatori pozivaju i hrvatske predstavnike da se priključe.
Ne propustite stručni sajam u regiji Alpe Adria koji diktira trendove u ugostiteljstvu i hotelijerstvu svake godine.
Sajam se održava istovremeno sa sajmom NATOUR Alpe Adria, a očekuje se ukupno oko 15.000 posjetitelja. Više informacija o programu sajma i registraciji dostupno je na www.gast.si.

Premis sladoledi uskoro u centru Ljubljane

Po uzoru na uspješne Premis koncept slastičarne u tijeku je uređenje prve slastičarnice u Sloveniji koja će nuditi najbolje sladolede iz našeg asortimana. Posjetitelji će moći birati između 32 okusa u Premium 5L pakiranjima i 8L pakiranjima. Slastičarnica u centru Ljubljane bit će opremljena najmodernijom opremom naših talijanskih partnera u moderno uređenom prostoru po uzoru na već dokazanom Premis konceptu.