Slani sladoledi i novi vizualni identitet Premis-a

1620

Već dugi niz godina na hrvatsko tržište donosimo novitete. Kada smo prije 8 godina pokrenuli kampanju “Sapori dal Mondo” donoseći najbolje okuse svijeta bez obzira na cijenu nismo bili sigurni u njen uspjeh. U proizvodnji najboljih sladoleda koristili smo Vaniliju – Madagaskar, Pistachio Kerman – Iran, Cocco di sulu – Filipini, Lješnjak – Piemonte… Iz iste linije za ovu godinu donosimo nešto sasvim novo.
Slani sladoledi napravljeni su od posebne slatke soli. Na sajmu Gast 27.02.2019. – 02.03.2019. posjetitelji će premijerno moći probati slani Pistachio, Slani Kikiriki i Slani Badem sladoled.
Radi se o jedinstvenim proizvodima na tržištu i kao što smo Vam obećali opet imamo dobitnu kombinaciju. Radi se o posve novoj liniji proizvoda koja će naše partnere još jednom izdvojiti od konkurencije.

sladoled Premis sirovine

Premis sladoledi u 2019.g. dostupni su na tržištu Slovenije i Austrije te Vam ponosno možemo reći da od ožujka nam se pridružuje i Švedska koja je oduševljena našim proizvodima. Novi partneri posjetili su našu prekrasnu obalu te tamo probali Premis proizvode. Prepoznali su našu kvalitetu i viziju te postali dio naše obitelji. Nakon što su Premis proizvode prezentirali kupcima shvatili su da imaju dobitnu kombinaciju. Budući da nastupaju na novim tržištima dali su nam sugestiju da naš logo kojeg koristimo već 12 godina nije u skladu s kvalitetom koju nudimo. Sukladno tome na sajmu Gast predstavit ćemo novi vizualni identitet Premis-a koji je sada u skladu s našom filozofijom.

Novi vizualni identitet

Klikni za besplatne ulaznice.