Premis sladoledi na sajmu Gast

3576

Premis sladoledi Makarska – Generalni sponzor sajma GAST 2017.

Premis sladoledi MakarskaKao i prošle godine Premis sladoledi Makarska generalni su sponzor sajma Gast 2017. Sajam će se održati u Splitu u Spaladium Areni od 01.03.2017. – 04.03.2017. godine. Svake godine na Hrvatsko tržište donosimo mnoštvo noviteta koji su uvijek do sada mijenjali način kako proizvodimo i prodajemo sladoled. I ove godine pripremili smo Vam mnoštvo noviteta koji će zasigurno promijeniti tržište sladoleda u Hrvatskoj.

Fugar sirovine za sladoled i kolače

Na ovogodišnjem sajmu predstavljamo našeg novog talijanskog partnera Fugar. Fugar je proizvođač Sirovine za sladoled - FUGARsirovina za kolače i sladolede te ujedno i jedan od tržišnih lidera u Italiji. Poseban naglasak Fugar stavlja na proizvodnju zdravih sirovina te sukladno tome svaku isporuku sirovine prati test na aflatoksine. Ujedno veliki broj asortimana sadrži certifikate: VEGAN OK, HALAL i BIO ORGANIC. Zbog svega navedenog mi u Premisu prepoznali smo Fugar-ovu filozofiju koja je u harmoniji s našom. Sukladno tome Premis sladoledi Makarska ekskluzivni je uvoznik Fugara za RH.

Sirovine za kolače

Po prvi put na našem štandu ćemo izlagati sirovine za kolače. Na sajmu će se izrađivati kolači gdje će posjetitelji moći vidjeti proces proizvodnje kolača od strane talijanskih prezentatora.

OLVI line

Sirovine za sladoled - FUGARNa ovogodišnjem sajmu predstavit ćemo Vam nove sirovine za sladoled i gotovi sladoled OLVI line. OLVI su sladoledi napravljeni bez laktoze, mlijeka, hidrogeniranih i rafiniranih biljnih masti. Jedina masnoća u sladoledu je maslinovo ulje. Proizvod ima certifikat Vegan OK. Olvi proizvod je jedinstven proizvod na svijetu i Premis sladoledi Makarska imaju ekskluzivu za Hrvatsko tržištu.

Bio Organic sladoledi

Sirovine za sladoled - FUGARPrvi u Hrvatskoj Premis sladoledi Makarska na sajmu predstavljamo Bio Organic sirovine za proizvodnju sladoleda i Bio Organic sladolede. U današnje vrijeme sve više pazimo što jedemo pa je izuzetno važno da su proizvodi napravljeni od sirovina organskog porijekla. Na Hrvatskom tržištu ne postoje Bio Organic sirovine za kolače i sladoled.

HALAL sirovine za sladoled i kolače

Na sajmu ćemo predstaviti i HALAL sirovine za sladolede i kolače također do sada nepostupne na Hrvatskom tržištu.

Uz navedene novitete na sajmu ćemo izložiti Premis ugostiteljske sladolede, obiteljske sladoled, impulsne sladolede, cup to go i preljeve za sladoled. Sladolede u čašicama bez glutena, bez laktoze, bez šećera i hladno prešane sokove JOO’S.

Vitrine za sladoled PowerOd opreme ćemo imati izložene vitrine za sladoled ITALPROGET, strojeve za sladoled BRAVO i GELITA, ormare za čuvanje sladoleda i šokere ISA te izložbene ormare za kolače CRISTAL TOWER.

Kao i svake godine pripremili smo Vam bogat edukacijski program proizvodnje sladoleda i kolača. Proizvodnja će po prvi puta biti kompletno otvorena prema šetnici pa će se mnogo lakše pratiti procesi proizvodnje i dekoriranje sladoleda i kolača.