Ugostiteljske kadice sladoleda 6 lit.

6196
Ugostiteljska kadica 6 lit.

Kadice sladoleda 6 lit.

Kadice sladoleda 6Prvi korak prema ukrašenim visokim kadicama koje se danas koriste su kadice sladoleda 6 lit. Ova vrsta pakiranja jednaka je pakiranju od 4,5 lit. jedina je razlika što je sladoled povišen i ukrašen. Dimenzije kadica su standardnih 360 x 165 x 120 + povišeni poklopac. Važno je napomenuti da je zapremina Premis kadice sladoleda 6 lit. 4,75 + poklopac preko 7 lit. ali se u njoj nalazi 6 lit. sladoleda. Naime neki proizvođači deklariraju ambalažu umjesto sladoleda dok mi deklariramo količinu sladoleda u kadici. Samim pogledom na Premis kadice 6 lit. vidi se velika razlika u zapremini.

 

Kadice sladoleda 6 lit. namijenjene su ugostiteljima koji nemaju dovoljno mjesta za velike vitrine već moraju ići na manje, ali ujedno žele da im sladoled izgleda atraktivno i povišeno. Naime za razliku od širokih kadica kao što su kadice sladoleda 5 i 8 lit. kadica sladoled 6 lit stane 50% više u vitrinu. Samim time ako koristite ovu vrstu pakiranja ugostiteljskog sladoleda niste izgubili na atraktivnosti jer je sladoled povišen i ukrašen i samim time mami kupca na kupovinu.

Prodaja

Kada se kadice sladoleda 6 lit. prodaju u profesionalnim vitrinama tada je prodaja još veća zbog toga što je sladoled izložen visoko i vidi se iz daljine. Samim time kupac teško prolazi kraj vitrine da ne primijeti sam sladoled. U statičnim vitrinama proizvod je duboko u vitrini i kupac ga primjećuje isključivo kada dođe na 1 m od vitrine. Samim time se sve više gubi smisao ukrašenog sladoleda ako se isti ne vidi. Više o tome možete pročitati na pitanja i odgovori.