Ugostiteljske kadice sladoleda 5 lit.

9436

Kadice sladoleda 5 lit.

U posljednje vrijeme sve veći broj malih slastičara proizvodi ravne široke kadice s debelim slojem čokolade na vrhu tj. sladolede u 2 sloja: sladoled + čokolada. Prateći trendove Premis je na tržište lansirao nove ugostiteljske kadice sladoleda 5 lit. u širokim kadicama i 3 sloja: biskvit + sladoled + čokolada. To je prvi put na svjetskom tržištu da jedna tvornica sladoled proizvodi ovakav proizvod. Do sada su ravne široke kadice bile rezervirane za male proizvođače koje imaju svoje strojeve. Na ovaj način nastavljamo uvoditi nove trendove na svjetskom tržištu.

 

Kadice sladoleda 5 lit. proizvode se u širokim kadicama 360 x 250 x 80 jednake onima kao kod kadica sladoleda 8 lit. Razlika je u tome što se kadice sladoleda od 5 lit. pune do ruba kadice. Na dnu kadice nalazi se biskvit na koji dolazi sladoled i na vrhu se nalazi sloj čokolade. Čokolada na vrhu čuva strukturu sladoleda i produžava svježinu i trajnost sladoleda. Sladoled je pakiran u plastične kadice sive boje slične inox kadicama tako da se ne primjeti da su naknadno dodane. Zatim se gotov proizvod pakira u kartonsku ambalažu. Tako zapakiran proizvod kada se čuva na -18ºC ima rok upotrebe 18 mjeseci.

Prodaja


Kadice sladoleda 5 lit. pretežno se prodaju zajedno sa kadicama od 8 lit. u istoj vitrini dok se kad postoji mogućnost može prodavati u posebnoj vitrini. Zbog sloja čokolade koji ima na vrhu cijena proizvoda po kugli sladoleda je cca 30%. Sukladno tome i sama cijena kugle u prodaji je cca 30% veća od ostalih sladoleda u vitrini. Većinom se kadice od 5 lit. prodaju pod oznakom Premium. Bez obzira na veću cijenu u probnom periodu uvođenja kadica sladoleda 5 lit. uvjerili smo se da se na mnogo lokacija prodaju bolje od standardnih sladoleda.