Vitrina za sladoled Smooth Italproget

3376
Italproget Smooth vitrine

Vitrina za sladoled Smooth Italproget

Nekada nas prostor limitira koliku veličinu vitrine trebamo kupiti. Vitrine su većinom proizvedene na standardne mjere od kojih su najpoznatije: 210 x 110 cm, 165 x 110 cm i 110 x 110 cm. Kada nam je širina bitna onda između ove 3 veličine gotovo uvijek možemo pronaći koja nam najviše odgovara. Međutim kada je bitna dubina vitrine onda imamo problem. Netko ima vrata manja od 110 cm tako da vitrina ne može ući u prostor. Drugi imaju jako uzak prostor te kad zbrojimo retropult min 60 cm + prostor za konobara 80 cm + vitrina 110 cm zauzimamo 2,5 m prostora. Uzmimo da je prostor 3m širine dobivamo 50 cm za kupca što je nedovoljno jer trebamo minimalno 80 cm prostora. Kada dođemo do navedenih problema sve možemo riješiti vitrina za sladoled Smooth od Italprogeta.

Vitrina za sladoled Smooth

Smooth vitrina

Vitrina za sladoled Smooth se najčešće koristi kao ugradbena vitrina. To čini njenu veliku prednost naspram ostalih vitrina za sladoled. Znači imamo gotovi šank ili radimo novi vitrina za sladoled Smooth se može uklopiti bez problema. Dovoljno je u šanku ili pultu otvoriti rupu odabranih dimenzija smooth vitrine i vitrinu staviti unutra. Nešto slično kao kuhinjska ploča za kuhanje. Kada vitrinu ugradimo u šank ispod šanka moramo spojiti rashladni sustav koji može doći s vitrinom ili se spajati na centralni sustav. Važno je napomenuti da uz vitrinu za sladoled u ponudi imamo i rashladnu vitrinu za kolače i praline, grijanu vitrinu za pizze i peciva, grijanu vitrinu bagna maria za hranu, rashladnu vitrinu za umake i dodatke i sl.

Najveća prednost je da možemo napraviti niz istih vitrina ugrađenih u razne površine. Tako možete napraviti šank ili liniju od kamena s ugrađenim Smooth vitrinama, isto tako od drva, kerok-a, coriana i sl.

Nedostatak vitina za sladoled Smooth je što se sladoled slabije vidi nego u standardnim vitrinama za sladoled. Zatim kod Smooth vitrina nemamo 2 reda kadica zbog smanjene dubine nego 1,5 red tj. jedan normalni red + jedan okomiti.

Vitrina za sladoled Smooth

Nadam se da ćete iz svega navedenog pronaći zaključak kakva Vam je vitrina potrebna te ukoliko bude nekakvih pitanja slobodno nam se obratite. Za primjere kako ugraditi Smooth vitrine pogledajte katalog.