Obiteljska pakiranja sladoleda Premis

3487
Obiteljska pakiranja sladoleda

Obiteljski sladoledi

Obiteljska pakiranja sladoleda za nas su veliki izazov. To su proizvodi koje potrošač kupuje da ih konzumira u vlastitom domu, u ugodnim trenucima, sam ili s obitelji možda s prijateljima. Upravo zbog toga kad smo planiranje proizvodnje obiteljskih pakiranja sladoleda uzeli smo to jako ozbiljno. Nemamo mogućnost da napravimo grešku plasiranjem lošeg proizvoda na tržištu jer ova skupina potrošača nam to ne bi oprostila. Kad se radi o kupcima obiteljskih pakiranja sladoleda oni isključivo traže dobru kvalitetu proizvoda. Nažalost danas je situacija takva da i jedan veliki broj potrošača gleda na cijenu što je rezultiralo poplavom jeftinih proizvoda na Hrvatskom tržištu.

Obiteljski sladoledi PremisDanas je najlakše plasirati jeftina obiteljska pakiranja sladoleda jer ih svi žele. Trgovački centri, distributeri i veleprodaje svi redom su nas kontaktirali da li imamo mogućnost proizvoditi B-klasu sladoleda. Mnogi hrvatski proizvođači okrenuli su se proizvodnji takvog proizvoda i uspjeli su plasirati svoje proizvode na tržište. To su pakiranja sladoleda koji možete naći u trgovačkim lancima po cijenama 8,99 kn/L ili 9,99 /L. Gotovo svaka trgovina ih ima i prodaju se dobro. Ulaskom Hrvatske u EU imali smo jako puno poziva iz zemalja članica upravo za obiteljska pakiranja B-klase sladoleda. Međutim mi to nismo željeli.

Premis obiteljska pakiranja sladoleda

Obiteljski sladoledi PremisKao što sam naveo mi u Premis-u obiteljska pakiranja gledamo drugačije. Mi B-klasu sladoleda nemamo u ponudi niti je želimo imati. Želimo da naše ime nose isključivo Premium proizvodi. Kada nešto nosite u svoj dom i konzumirate u posebnim trenucima za Vas onda taj proizvod mora biti ni više ni manje nego savršen. Mi želimo proizvoditi isključivo takva obiteljska pakiranja sladoleda iako zbog toga prodajemo znatno manje nego ostali proizvođači. Naša ideja je bila obiteljska pakiranja sladoleda obogatiti preljevima i dodacima koji znatno obogaćuju okus sladoleda, ali i znatno podižu cijenu.

Zbog naše filozofije o obiteljskim pakiranjima sladoleda iste možete pronaći isključivo u trgovačkom lancu Tommy. Tommy je prepoznao našu kvalitetu te za njih proizvodimo njihovu robnu marku Bondi Premium.

 

[envira-gallery id=”175″]