Vitrine za sladoled Magic

6187
Vitrina za sladoled Magic

Italproget vitrine za sladoled

Retro je u modi.

Na tržištu je sve popularniji vintage i retro still. Danas nove slastičarnice se pretežno uređuju u ovom stilu. Retro stil osim što daje poseban izgled prostoru ujedno i prezentira Vaš proizvod. Naime danas su moderni “home made” proizvodi ili bio organic proizvodi. Bilo da se želite prezentirati kao slastičarnica domaćih proizvoda ili bio proizvoda najbolje opcija za Vas su vitrine za sladoled Magic. Magic ima jako nisku razinu prve police tako da i mala djeca mogu vidjeti proizvod. Vitrine za sladoled Magic su ujedno i vitrine kod kojih je najbolja vidljivost proizvoda.

Vitrine za sladoled Magic

Vitrine za sladoled Magic

Magic spada u Premium klasu Italproget vitrina. Odlikuju ga oštre retro linije s ravnim staklima koja nude izvrsnu vidljivost proizvoda. Masivna stakla te inox rešetke. Sve to ukupno već na prvi pogled pokazuje da se radi o vitrini iz Premium segmenta. Kad još tome dodate rashladni sustav s duplim hlađenjem svakog reda kadica radi se o vitrini koja može raditi u tropskim uvjetima. Znači vitrine za sladoled Magic napravljene su da mogu raditi u svim uvjetima vani i unutar ugostiteljskog objekta. Izrada je izuzetno robusna pa je zbog toga je nije problem premještati više puta godišnje. Možete je postaviti na šetnice, plaže, trgove i sl. s tim da vitrinu uvijek treba štititi od sunca.

Vitrine za sladoled Magic

Vitrine za sladoled Magic se proizvode u više dimenzija:

  • 1096 x 1120 x 1220 mm
  • 1601 x 1120 x 1220 mm
  • 2136 x 1120 x 1220 mm
  • 1096 x 1120 x 1380 mm
  • 1601 x 1120 x 1380 mm
  • 2136 x 1120 x 1380 mm
  • kut 45º

Vitrine za sladoled Magic moguće je spajati u liniju te raditi polukružne linije. Magic vitrine mogu biti za sladoled, kolače, praline, peciva, hranu pizze i sl. Znači postoje ravni i kutni elementi te dvije različite visine. Većom visinom povećava se broj polica dok u vitrini za sladoled ostaje samo jedna polica.

Vitrine za sladoled Magic

Ukoliko Vas interesira modernija vitrina sa ravnim staklom pogledajte model Dream.