Hrvatska tvrtka ima jedinstveno rješenje za sve poduzetnike koji se bave poslom sladoleda!

1523

Koliko god da je poslovanje sa sladoledom atraktivno i profitabilno u zadnje vrijeme poduzetnici se suočavaju s određenim problemima u svom poslovanju.

Oni ozbiljniji koji se već podosta godina bave ovim poslom, imali su značajna ulaganja poput kupnje strojeva za proizvodnju sladoleda, temperaturnih šokera, rashladnih uređaja, pasterizatora, čuvara smjese… I sada imaju sve te strojeve i opremu u koju su uložili značajna financijska sredstva, ali teško im je naći radnike, zanatske majstore koji će pripremati sladoled. Tako su mnogi dovedeni u poziciju da zapošljavaju i strane državljane, a neki su čak primorani gasiti svoju proizvodnju. Oni rijetki koji opstaju u ovakvim izazovnim tržišnim uvjetima, trebaju opremu i održavati, ponekad se stroj može i pokvariti, popravak takvih strojeva opet iziskuje velike troškove. A tek sirovine, Talijani su povećali cijene svojih sirovina što opet dovodi do suočavanja sa negativnim poslovnim izazovima.

Uzimajući sve navedeno u obzir te poučena vlastitim iskustvom, hrvatska tvrtka Premis d.o.o. kroz svoj je osobni rast i uspješno poslovanje, pa i vlastite padove i uspone zaključila što ovom tržištu nedostaje te odlučila razviti rješenje s ciljem optimizacije poslovnih procesa svim akterima u području proizvodnje i prodaje sladoleda.

Tako je Premis predstavio gotovo rješenje kompletne proizvodnje, gdje poduzetnicima ne treba niti stroj za proizvodnju, niti radnici koji će na njemu raditi niti sirovine.

Jedinstveni Premis proizvodi kadice sladoleda 5 lit. i kadice sladoleda 8 lit. gotovi su proizvodi i izgledaju kao da ih sami proizvodite, upravo po njima Premis je prepoznat i na domaćem i na svjetskom tržištu. Poduzetnici na taj način mogu uštedjeti na nabavci strojeva, održavanju tih strojeva, radnicima, režijama, na kraju Premisove gotove kadice sladoleda koštaju manje nego bilo kakav drugi poduhvat ili da ih proizvode na svojim vlastitim strojevima. Osim  što Premis u svojoj proizvodnji koristi vrhunske sirovine namijenjene malim proizvođačima koje uvozi iz čitavog svijeta, ove gotove kadice zaista izgledaju posebno i ručno rađeno, a k tome su cijenom jeftinije i kvalitetnije od bilo kojeg sladoleda koji potječe iz zanatske proizvodnje.

Svaka kadica je posebna te ne postoji niti jedna identična jer je radi robot koji je programiran da svaku završi drugačije. U konačnici imate trajniji, bolji, kvalitetniji i jeftiniji sladoled koji izgleda kao da imate vlastitu proizvodnju i vrhunskog majstora za sladoled.

Kako se taj poduhvat pokazao odličnim potezom, odlučili su svoju ponudu obogatiti i vlastitim Pozzetti pakiranjima koja su u svijetu prepoznata kao najpopularnija.

I to nas dovodi do ogromne prednosti Premisa na tržištu koji nudi jeftinije i gotovo rješenje za sve poduzetnike u svijetu sladoleda!