Najfinija domaća Pozzetti pakiranja rade se u Makarskoj!

337

Sladoledi koji oduševljavaju kremoćom, mekoćom, bojama i okusima! Razlog zašto su redovi čekanja na ovaj sladoled dugački! 

Na svjetskom tržištu najposjećeniji sladoledni shop-ovi su sa ponudom Pozzetti sladoleda, a kako i ne bi bili jer kada ih probate ne možete stati i uvijek im se vraćate. Hrvatska tvrtka Premis d.o.o. odlučila je napraviti vlastite Pozzetti sladolede i osmislila svoju ‘Pozzetti’ priču pa je tako uvrstila u svoju Pozzeti ponudu i sladolede bez glutena, sladoled za vegane, sladolede bez e-brojeva i sl. Čitav koncept osmišljen je za novu publiku koja želi zdrave, prirodne i ukusne sladolede!

Na tragu toga, ovaj sladoled je poklopljen jer izgleda uredno i čisto pa više nema niti potrebe za sladolednom vitrinom. Ali dovoljno ga je jednom probati da bi mu se uvijek vraćali. Dokazala je to i ‘ekipa’ iz Premisa koji su osim proizvodnje Pozzeti vlastitih sladoleda otvorili upravo jedan takav shop u Makarskoj! Pa osim premium sladoleda, svoje sladokusce oduševljavaju i Ice Cream Burgerom. Ovdje ćete doživjeti jedno sasvim novo iskustvo, pa ćete tako moći odabrati slatko brioche pecivo, preljeve, posipe i naravno omiljene okuse sladoleda te napraviti svoj Ice Cream burger. Mnoge će obradovati i Gluten Free kutak gdje se nude sladoledi bez glutena posluženi u kornetima bez glutena, kao i Ice Cream burger koji također dolazi u ‘Gluten Free’ varijanti.

Pozzetti sladoledi smještaju se u isključivo Pozzetti vitrine za koje je Premis tvrtka i predstavnik tako da se preko Premisa osim domaćih Pozzetti pakiranja sladoleda mogu nabaviti i njihove posebne vitrine. Odlična je vijest za poduzetnike u ovom ‘biznisu’ ukoliko kupuju gotovi Premis sladoled štede doslovno više od 60% ulaganja. Da pojasnimo, uz to što im ne treba prostor za proizvodnju, ne treba niti veliki izložbeni prostor, a najvažnije od svega ne trebaju im niti radnici koji proizvode sladoled, ni oprema poput stroja za proizvodnju, pasterizatora, schockera, čuvara smjese, rashladnih ormara. To su sve strojevi koji su skupi i iziskuju velika ulaganja, a da niti ne spominjemo održavanje sve te opreme. Umjesto potrebnog prostora za svu tu opremu, radnika, majstora koji će raditi u proizvodnji, umjesto enormnih investicija u strojeve i održavanje opreme jer kvar je problem vlasnika i nikog drugog, sve ove potencijalne probleme možete izbjeći zahvaljujući inovativnoj hrvatskoj tvrtki Premis koja je osmislila savršen i jedinstven proizvod koji je odgovor na sve ove navedene izazove. Vi trebate samo osmisliti svoju priču, fokusirati se na kvalitetu i nabaciti osmijeh!

Neki od Premisovih partnera već su realizirali svoje poduhvate tako da sada takve prve shopove možete posjetiti u Dubrovniku, Splitu, Makarskoj, Poreču….

Premis je u ovom području vidio izvrsnu poslovnu priliku, međutim kako se njegova poslovna filozofija temelji na proizvodnji isključivo kvalitetnih proizvoda, ovaj poduhvat mu se itekako isplatio, kupci se uvijek vraćaju po njegov proizvod jer su prepoznali kvalitetu i profesionalan pristup. Kvalitetan proizvod mu je prioritet, a to je najbolje što znaju raditi.

Da, bio je to dug put sa puno truda i ljubavi. Da bi realizirali ovaj koncept, krenuli su od samog početka te nakon 1000 recepata i pokušaja dobili su sasvim nove linije proizvoda. Premis Pozzetti pakiranja sladoleda proizvedena su od svježeg mlijeka i vrhnja, bez e-brojeva i bez glutena, a veganski sladoledi proizvode se sa 50% voća, bez mlijeka i laktoze. Za svoje sladolede kažu da ih rade od najkvalitetnijih sirovina dostupnih na tržištu bez kompromisa. Trude se koristiti što više hrvatskih sirovina ovisno o dostupnosti na tržištu bez obzira na cijenu jer istina je da kupci redom koji uđu u Pozzetti shop žele samo najbolje i prirodno.  

Ovi novi proizvodi su dostupni i u ugostiteljskim pakiranjima od 5L i 8L. Nova Premis Pozzetti pakiranja sladoleda pakirana su u jednokratnim plastičnim posudama od 6,5L koje ulaze u posebne inox posude. Inox posude Premis također ima u svojoj ponudi koje odgovaraju bilo kojoj standardnoj Pozzetti vitrini. Sve Pozzeti vitrine talijanskih proizvođača ITALPROGET, ISA i BRX dostupne su preko Premisa.  

Svima koji se odvaže na posao u sladoledu bilo da ga sami proizvode ili prodavaju garantiraju sladolednu avanturu, a za sva pitanja i upite stoje rado na raspolaganju jer upoznati su sa poslom u ovom sektoru od početne ideje pa sve do realizacije.

S povjerenjem se obratite na ove kontakte.