Ljupka slastičarnica Gelateria David na radost svih Omišana otvorila svoja vrata!

370

Iva: „Sve što vam treba je ljubav i strast prema sladoledu, a za sve drugo pitaj Premis!“

Na adresi Petra Preradovića u Omišu upravo je svoja vrata otvorila Gelateria David iza koje stoji  simpatična vlasnica Iva, majka čak šestero mališana u dobi od pet mjeseci do najstarijeg desetogodišnjeg sina Davida po kojemu je i slastičarnica dobila ime. Mogli biste pomisliti kako je teško voditi posao uz toliko djece, ali naša Iva otkriva kako nije zahtjevno biti majka šestero djece i voditi posao uz dobru organizaciju i supruga koji ju podržava u svakom novom izazovu.

Po struci grafička dizajnerica kaže da joj je ljubav prema poslu sa sladoledom došla posve slučajno.  Da joj vizualni identitet puno znači osjeća se u svakom kutku Ivine slastičarnice, a svoju strast prema uljepšavanju prenijela je na ukrašavanje sladoleda.

Već četvrtu godinu zaredom Iva sve sama uspješno vodi. U početku je to bila jedna mala vitrina sa osam okusa, na samim počecima u sve potrebno ih je uputio Premis, od uređenja slastičarnice, dekoracije sladoleda, načina poslovanja i sve se na kraju isplatilo pa se prošle godine dogodio procvat i proširili su ponudu, tako da sada imaju dvije vitrine sa ukupno 24 okusa.

Kada smo ju pitali što je bitno za uspješnost slastičarnice i kakav savjet bi dala onima koji se tek namjeravaju upustiti u posao sa sladoledom, Iva kaže da je nit vodilja ljubav i strast prema sladoledu, a za sve drugo pitajte Premis. „S Premisom se dogodila ljubav na prvi telefonski razgovor, ljudi su oduševljeni sladoledima, kvaliteta je neupitna tako da namjeravam raditi s njima dok god me trpe.“

„Također smatram da se svakom poslu treba posvetiti 100% i onda su rezultati vidljivi, treba posložiti prioritete. Nedjeljom ne radimo, radnicima puno znači da imaju vrijeme za odmor kako bi mogli krenuti opet ispočetka, a i meni osobno puno znači nedjelja za odmor i obitelj.“

Gelateria David u Omišu prema našoj procjeni najpopularnija je sladoledna destinacija u gradu za što je zaslužan između svega ostalog i ljubazan pristup mušterijama. „Svatko tko uđe na vrata nam je izuzetno važan i potpuno mu se posvetimo, bez obzira kolika je gužva.“, naglašava Iva.

„Imamo odlične povratne informacije, ljudi nam se stalno vraćaju, stranci znaju po dva puta dnevno dolaziti i često ih počastimo, dolaze nam se javiti i pozdraviti se s nama kada odlaze, što nam puno govori i raduju nas takve stvari.“

Bezglutenska ponuda pokazala se posebno važnom jer su ljudi sve više osviješteni o zdravijim opcijama prehrane čak i ako nemaju poteškoće u prehrani. Pokazalo se da su stranci posebno osvješteni i cijene što je slastičarnica u skladu s najnovijim trendovima te brine o potrebama svojih gostiju.

Saznali smo i da se Omišani i Omišanke najviše vole počastiti okusima Pistachia, Rafaela, sorbetima i naravno bezglutenskim okusima.

U pogledu kvalitete, Iva naglašava da tu nema kompromisa i da joj je Premis u tom području od velike pomoći vezano uz higijenu, skladištenje proizvoda…

Ovo ljeto možemo očekivati još poneko lijepo iznenađenje od ove divne mame pa možemo s ponosom najaviti da se otvara još jedna slastičarnica koja će u svojoj ponudi imati i sladoledne burgere. Sladoledna revolucija biti će zagarantirana na Fošalu sa čak 28 sladolednih okusa! Dakle kroz lipanj, možete očekivati povodom otvorenja besplatne sladolede, stoga nas obavezno zapratite!

Ponudu i dodatne informacije možete potražiti na Instagram profilu Gelateria David.