Sladoledom do pobjede!

298

Hladna nagrada za vruće mečeve! Uživajte u osvježavajućem sladoledu dok navijate za male Zmajevce!

HRNK Zmaj starta sa tradicionalnim međunarodnim nogometnim turnirom – Makarska Cup 2024. koji će trajati sve do nedjelje 21.04.2024., a održavati će se na terenima Gradskog sportskog centra i Apfel Arene. Ove godine sudjelovati će 38 klubova, 78 ekipa iz čak šest zemalja, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne gore, Srbije i Češke. Očekuje se sveukupno oko 1000 djece. Turnir je započeo danas u 15h i trajati će do nedjelje, a finale je u 14.30h.

Mame malih Zmajevaca organizirale su prikupljanje donacija u akciji “Mame Zmaja za dicu Zmaja” gdje će prodavati kolače te će se od prikupljenih sredstava kupovati oprema za male Zmajevce.

 

U svijetu nogometa, strast i timski duh su ključni sastojci pobjede. A što može biti bolji način da se proslavi pobjeda od ukusnog sladoleda? Zato je Premis pripremio svoje sladoledne deserte kako bi pružio podršku i ohrabrenje tijekom cijelog turnira i osvježio sve prisutne navijače i male igrače da im zasladi pobjedu, a i sve ostale da još više uživaju u igri i druženju.

Podrškom ovom turniru malih nogometaša, Premis se na sebi svojstven način zalaže za stvaranje sretnih i nezaboravnih iskustava djece i obitelji, a svi ostali se pozivaju kako bi navijali i bodrili naše male, ali buduće nogometne zvijezde dok se natječu za pobjedu i uživaju u ukusnim sladoledima!