Nove hvataljke iz Stöckel® asortimana ljubimci su ove ljetne sezone!

94

Apsolutno savršene hvataljke biti će najnovija ovisnost za sve poduzetnike u poslu sa sladoledom i naravno za sve ljubitelje sladoleda!

Još od davne 1920. godine originalni Stöckel® proizvodi sinonim su visoke kvalitete. Stöckel®proizvodi visokokvalitetne ugostiteljske artikle, a specijalizirani su i za izradu proizvoda po narudžbi i individualnu personalizaciju svojih proizvoda. Cijeli asortiman Stöckel® proizvoda proizvodi se od materijala koji su sigurni za hranu u obiteljskom poduzeću u sjevernoj Njemačkoj.

Ono što Stöckel® hvataljke karakterizira su visoka kvaliteta, ekstremna dugotrajnost i savršeno rukovanje.

U ponudi imaju preko 20 modela u 23 različite veličine za širok raspon mogućih namjena. Osim hvataljki za klasičnu kuglu u veličinama od 1/100 litre (Ø 30 mm) do 1/4 litre (Ø 100 mm), postoje i hvataljke s ovalnom posudom. Čak se i sladoledna srca, kvadratići i cvjetići mogu brzo i jednostavno razdijeliti na porcije sa Stöckel® žlicama za sladoled.

U svojoj ponudi imaju čak i posebno razvijenu hvataljku za sladoled za ljevoruke!

Hvataljke također služe za precizno porcioniranje i serviranje porcija u točnim i preciznim količinama. Precizan izračun cijene i količine moguć je korištenjem različitih veličina hvataljki.

Hvataljke Model LB osim što su estetski izuzetno privlačne, izrađene su od prehrambenog aluminija i tekućine koja provodi toplinu kroz ručke, premazane su keramičkom neljepljivom oblogom i dostupne su sa različitom veličinom ručki, konkretno u dvije veličine. Zahvaljujući neljepljivom  premazu i neprijanjajućem sloju, ovi modeli hvataljki mogu se prati u perilici posuđa.

Stöckel hvataljke model K izrađene su od nehrđajućeg čelika 18/10 i plave plastične ručke. Visokokvalitetna plastična ručka i profesionalna izrada žlice za sladoled jamče dug vijek trajanja. Ovaj model je dostupan čak u 23 veličine.

Za sve koji obožavaju crvenu boju, tu je i Stöckel® hvataljka za sladoled model E izrađena od nehrđajućeg čelika 18/10 sa ergonomskom crvenom plastičnom ručkom idealnom za rukovanje. Žlica ima premaz protiv prianjanja koji dodatno olakšava rad. Ovaj model E dostupan je također u 23 veličine.

Novi modeli hvataljki dostupne su u tvrtki Premis d.o.o. kojoj se slobodno možete obratiti s punim povjerenjem.