Inovativno rješenje za rad sa sladoledom!

118

Iz obiteljske njemačke tvornice Stöckel dolazi nam inovativno rješenje koje omogućuje sanitarno ispravan, brz i ujedno štedljiv rad sa sladoledom.

Stöckel više od 100 godina proizvodi visokokvalitetne hvataljke za sladoled i ugostiteljske artikle za profesionalnu upotrebu. Još dvadesetih godina prošlog stoljeća majstor mehaničar Carl Stöckel razvio je i proizveo prve hvataljke za sladoled kakve poznajemo i koristimo i dan danas. Diljem svijeta Stöckel hvataljke za sladoled koriste se u slastičarnicama, pekarama, kantinama i kuhinjama za serviranje sladoleda i druge hrane.

A sada Stöckel s ponosom predstavlja inovativnu posudu za vodu s ugrađenim podesivim tušem i podesivim sušilom te omogućuje da munjevitom brzinom isperemo našu hvataljku i osušimo je što je izuzetno bitno kako nam se ne bi nakupljala voda na hvataljku, a time  kroz neko vrijeme i led sa svakim zahvatom sladoleda.

Za higijensku prodaju sladoleda neophodno je temeljito očistiti hvataljke za sladoled pomoću tuša koji ih čisti i sa gornje i donje strane. Dodatno je potrebno hvataljku osušiti pod sušilicom. Komprimirani zrak iz plave igle mlaznice i iz posebno razvijenog injektora istovremeno suši unutarnju i vanjsku površinu žlice za sladoled. Tuš i sušilica su integrirane u Stöckel posude za čišćenje. Potreban volumen zraka se individualno podešava.

Osim što uvelike olakšava posao, ujedno šedi vodu i naš novac, rješenje je sanitarno i higijenski ispravno, zamućena voda ne ostaje u posudi, a svi dijelovi su napravljeni od visoko kvalitetnih materijala, odnosno od nehrđajućeg čelika 18/10.

Nove posude s vodom dostupne su u tvrtki Premis d.o.o. te se slobodno možete obratiti s punim povjerenjem.