Sladoled igračka. Premis impulsni sladoledi

2433
Premis sladoled igračka

Sladoled igračka

Impulsni sladoledi kao što sama riječ kaže imaju za cilj potrošača potaknuti na impulzivnu kupnju. Jedan od najboljih predstavnika te skupine je Premis sladoled igračka. Naime već dugo na tržištu impulsnih sladoleda vladaju štapići, korneti, razne čašice i sl. Gotovo svaki proizvođač ima jednak asortiman različitog naziva. Ne rijetko sve te proizvode proizvodi jedna tvornica u svijetu i pakira pod raznim brandovima. Kao rezultat toga dobili smo na tržištu proizvode jednakog oblika i okusa bez imalo mašte. Kada svemu tome dodamo još da svake godine ti isti proizvodi da bi se bolje prodavali dobiju na ambalaži slike i nazive poznatih likova iz crtanih filmova na omotu kojeg ionako bacamo nakon kupovine. Znači da je proizvod napravljen isključivo da potakne potrošača na kupovinu te nakon što se sladoled pojede ne ostane ništa ili nekakva sličica koja ne izdrži do kuće.

Premis Impulsni sladoledi

Impulsni sladoled PremisKada smo krenuli u razvoj proizvoda vidjeli smo da strojevi za proizvodnju impulsnih sladoleda su jako skupi te zbog toga su rezervirani samo za velike proizvođače. Ti veliki proizvođači većinom se specijaliziraju za određeni artikal koji proizvode. Tako dobivamo da jedna tvornica proizvodi štapiće, druga kornete itd.

Mi u Premisu nismo željeli biti samo još jedan distributer jednakih proizvoda već smo htjeli nešto novo. Cilj nam je bio stvoriti proizvod koji će biti totalno drugačiji od drugih. Kao što je svojevremeno bila loptica punjena sladoledom koja je postala veliki hit. Mnogi se još s nostalgijom sjećaju sjajnog proizvoda te žale zbog toga što takvo nešto nema na tržištu da ponude djeci. Kad bih nam roditelji kupili sladoled u loptici prvo smo se veselili sladoledu. Međutim nakon što bi pojeli sladoled ostala bi loptica kao igračka. Na tom tragu uspjeli smo razviti naše nove impulsne sladolede – sladoled igračka. Proizvode koje nudimo jedinstveni su na Hrvatskom tržištu, a proizvodimo ih isključivo u našoj proizvodnji.

Premis impulsni sladoledi – Sladoled igračka napravljeni su da potaknu potrošača na impulzivnu kupnju, pruže bogatstvo okusa i na kraju im ostaje igračka kao trajna vrijednost. Na takav način mi vidimo impulsne sladolede.

Još jedan jedinstveni proizvod na tržištu nastao našom inovacijom Cup to go možete pogledati ovdje.