Podignite razinu kvalitete svojih usluga pri ponudi sladoleda s novim Cup To Go čašicama!

89

Sladoledne čašice koje sladoledu daju novu dimenziju!

Zaboravite na sladoled koji se topi i s kojeg padaju mrvice! Premis je obogatio svoju ponudu i predstavlja najnovije čašice za sladoled dizajnirane da podignu vašu ponudu sladoleda na višu razinu i učine ju sofisticiranijom i ekskluzivnijom te da Vaš sladoled bude savršeno poslužen.

Kupci cijene lijep i uz to praktičan dizajn, a nove CUP TO GO čašice za sladoled savršen su dodatak svakoj sladolednoj vitrini i vjerujemo da će oduševiti sve sladoledoljupce. Izrađene od izdržljivog papira koji se može reciklirati, ekološki osviješteni kupci će to svakako prepoznati i znati uživati u ​​omiljenim kuglicama sladoleda bez grižnje savjesti. Svaki sladoledoljubac će na viskokim temperaturama koje nas očekuju ovog ljeta biti prezadovoljan i zahvalan kada mu se elegantno servira sladoled. Tko će moći odoljeti sladolednom kupu koji može ponijeti sa sobom sa svim željenim preljevima koji mu neće curiti ili mrvicama koje mu neće ispadati kako to obično biva.

Odsada možete zaboraviti na prljave ruke i majice, jer ove čašice su bez obzira na to koliko je vruće baš ono što treba svakom roditelju! Svaka mama i tata znaju da je uživanje u sladoledu često poput borbe. Djeca se lako zamažu, a sladoled se topi prebrzo, zato su Cup  to Go sladoledne čašice tu da spase dan kako bi djeca i roditelji uživali u sladoledu bez nezgoda i stresa!

Elegantan dizajn ovih čašica izrađen je na način da imaju usko dno kako bi kuglica sladoleda mogla lako upasti, a onda se lagano proširuje u obliku cvijeta te sve dodatke i dekoracije zadržava naglašavajući estetiku i urednost samog posluživanja.

Čašice su dostupne u nježnoj rozoj nijansi, boji koja nas podsjeća na djetinjstvo i lijepe uspomene, zato će sladoled poslužen u ružičastoj čašici biti više od pukog deserta, to će biti iskustvo slasti i ljetnog uživanja koje će se pamtiti!

Vjerujemo kako će slastičarnice ovom ponudom Cup To Go čašica podići razinu kvalitete svoje usluge, a u uz to će i ponuditi ekološki prihvatljivu opciju svojim kupcima.

Uz to Premis nudi kompletno rješenje uz Cup To Go čašice sa bogatim izborom preljeva, umaka, mrvica, keksića i svega što si možete zamisliti…

Zamislite čašicu ispunjenu omiljenim sladolednim kuglicama prelivenim sa opojnim preljevima i posute hrskavim komadićima keksića koji ostavlja savršen i bogat osjećaj okusa i čistog zadovoljstva.

Za više informacija o Cup To Go čašicama za sladoled i popratnih dekoracija, slobodno kontaktirajte Premis odjel prodaje.