Kačićev trg u Makarskoj dobio novu slatku destinaciju sa Premis sladoledima!

536

Najcool mjesto u gradu!

Konačno je stigao taj dan! Kantun je razveselio Makarane  i otvorio svoja vrata za sve ljubitelje dobrog sladoleda.  U samom srcu Makarske na Kačićevom trgu od zore se šire opojni mirisi vanilije, čokolade, jagode pa sve do onih sa egzotičnim okusima manga, limuna, slasnih sorbeta od svježeg voća mameći prolaznike najfinijim sladoledima u gradu.

Kantun je puno više od obične slaloledarnice – to je nova destinacija za opuštanje i uživanje u slatkim trenucima s obitelji i prijateljima koja će u svojoj ponudi imati sladolede izrađene od najkvalitetnijih sastojaka i s puno ljubavi.

Iza ovog preslatkog mjesta stoji i slatka priča o obitelji koja dijeli svoju strast prema sladoledu i ljubav prema kolačima i slasticama zbog koje su i pokrenuli ovaj obiteljski posao čiji tim čine mama Ksenija sa svoja dva sina. Na pitanje kako je to raditi u krugu obitelji mama Ksenija uz osmijeh odgovara kako se sada svi više druže nego dok su djeca bila mala, dok sin Mateo dodaje kako mu je super raditi sa majkom.

Ugodan ambijent u kojem se osjeća toplina obiteljskog doma čine Kantun savršenim izborom za vruće ljetne dane, dijeljenje lijepih obiteljskih, prijateljskih pa i romantičnih trenutaka. U prilog tome govori već održana proslava povodom rođenja malog Duje.

Nismo mogli ne primjetiti  zid prepun crteža koji nas vode ravno u djetinjstvo, a djelo su sretne mame koja kroz crtanje dijeli svoju sreću i inspirira umjetnike u nama te nas podsjeća na stare ‘crtiće’ poput LA LINEA sa legendarnim živčanim čovječuljkom kojemu je cijeli život dvodimenzionalan i svađa se sa svojim crtačem. Ako ste zaboravili na Bajum Baduma, što prije dođite na sladoled i prisjetite se dobrih starih vremena!

Zaboravite malo na brige i podružite se uz ukusne Premis sladolede koji će vam sigurni smo izmamiti osmijeh na lice i pružiti utjehu u ovim vrućim danima koji nam tek dolaze.

I kada navratite svakako probajte omiljene okuse gospođe Ksenije i uživajte u opojnoj kremastoj vaniliji koja ne nosi bez razloga naziv kraljice okusa  i sladoled s okusom jedne od najpopularnijih i najukusnijih slatkih pita – pite od limuna. Najbolje je da dođete isprobate sve okuse i javite nam koji je vaš favorit!