Premis lansira Sake Raggiano sladoled koji košta više od rabljenog automobila!

329

Premis predstavlja sladoled koji će iznenaditi cijeli svijet prvo cijenom, a onda i okusom!

Osjveženje od ljetnih vrućina i slatki užitak mnogi će se složiti da ga traže u sladoledu. Upravo Premis sladoled sve više hara po našim područjima pa i izvan granica Lijepe naše! Inovativnost je drugo ime za Premis i poznat je po pomicanju granica, ali ovaj put nadmašuje apsolutno sva očekivanja i lansira sladoled čiji će okus, a i cijena ući u Guinessovu knjigu rekorda.

U suradnji sa japanskom tvrtkom koja će financirati limitirano izdanje ovog luksuznog deserta i domaćom pivovarskom kompanijom Premis će lansirati jedinstvenu fuziju bogatog okusa bijelog tartufa poznatog po istančanoj aromi i notama poznatog našeg piva čije informacije još ne smijemo odavati.

Sladoled Sake Raggiano biti će namjenjen isključivo za najluksuznije  strano tržište, a čija cijena premašuje 7000,00 eura i time ulazi u Guinnessovu knjigu rekorda kao najskuplji sladoled na svijetu.

Sladoled Sake Raggiano biti će pravo gurmansko iskustvo. Prodavati će se u luksuznoj kutiji obloženoj tirkiznim baršunom za čiji je vizualni identitet zaslužna Premis ‘ekipa’ iz marketinga prije svega Andrea Premeru i Ana Mišić koje su osmišljavale vizuale od kraja siječnja, a čiji je prijedlog nakon mnogih korekcija prihvaćen od japanske tvrtke koja i financira ovaj desert. Od silnog uzbuđenja nisu trenutno u stanju dati nikakvu izjavu, ali svakako će se javiti iz Yokohame gdje će u svibnju sudjelovati na samom predstavljanju.

Luksuzno pakiranje sladoleda uključuje:

  • Shibuichi ručno rađenu žličicu od mješavina bakra, srebra i zlata sa sivom patinom, ukrašenu zmajem i feniksom te geometrijskim uzorcima, popularnim japanskim motivima.
  • Ampulu s uljem bijelog tartufa koje se dodaje na sladoled prije konzumiranja

Što Vi mislite, da li je Sake Raggiano vrijedan ove astronomske cijene? Većina si ga neće moći priuštiti, ali nema sumnje da se radi o jedinstvenom i luksuznom desertu koji će zaista ostaviti trag u industriji sladoleda.

We have fooled you! Sretan Vam 1. april! HA-HA-HA Kakav vam je okus prvoaprilske šale?

#AprilFools #AprilFoolsDay #FooledYou