Suradnja Premisa i Stella Croatica spaja tradiciju i inovaciju kroz botaničke i cvjetne okuse Dalmacije!

204

Premis, kralj sladoleda, i Stella Croatica, kraljica dalmatinskih aroma, sastali su se kako bi testirali okuse koji će vam probuditi sva sjećanja djetinjstva i vjerujemo osvojiti vaša nepca i srca.

Premis i Stella Croatica ujedinju snage u promociji bogatstva Dalmacije  i tradicionalnih okusa botaničkih vrsta.  Trenutno se radi testiranje i istraživanje okusa autohtonih dalmatinskih i mediteranskih aromatičnih biljaka s ciljem razvijanja linije  koja će vas odvesti na putovanje u srce Dalmacije.

Premis je poznat po svojoj strastvenoj posvećenosti izradi sladoleda vrhunske kvalitete. Koristeći samo najsvježije i najkvalitetnije sastojke, njihovi sladoledi su prava eksplozija okusa i teksture. S druge strane, Stella Croatica je preko dvadeset godina predana očuvanju tradicije uzgoja maslina i tipičnog mediternaskog voća i povrća. Njihovi proizvodi poznati su po svom izvrsnom okusu i aromi i predstavljaju istinsku Dalmaciju.

Upravo ovakvi neodoljivi i tradicionalni okusi Dalmacije u kremastoj teksturi kralja slatkih proizvoda osvijestiti će stare dalmatinske okuse i baštinu Dalmacije kroz svoje autentične proizvode. Premis je prepoznao vrijednost ove predanosti kvaliteti i tradiciji te će pomoći tvrtki Stella Croatica ostvariti sladolednu priču i potom pridonijeti održivosti i promociji tradicionalnih okusa koji nose pečat sunca i mora te po kojima je Dalmacija i poznata.

Ova jedinstvena suradnja rezultirati će neuobičajenim okusima sladoleda koji će vam pružiti nezaboravno senzorno iskustvo, prenoseći vas u sunčane krajolike Dalmacije gdje se sunce susreće s morem, a stare konobe šapuću priče starih vremena.

Iz Premisove riznice krem-finoće omiljeni sladoledni desert biti će obogaćen dalmatinskim notama iz botaničkog vrta Stella Croatica gdje će svaki zalogaj biti putovanje u dalmatinsku bajku, gdje se slatko i slano prepliću u još neotkrivenoj harmoniji.

O svim novitetima i rezultatima pravovremeno ćete biti obaviješteni, a do tada prepustite se maštanju o neodoljivom okusu Dalmacije u kremastoj teksturi kralja slatkih proizvoda!