Premis uvodi inovativni sustav upravljanja logistikom!

138

Inteligentno upravljanje skladištem s ciljem efikasnijeg poslovanja

Tvrtka Premis d.o.o. uskoro otvara logistički distributivni centar PREMIS Zadvarje te uvodi novi inovativni logistički sustav koji transformira poslovanje tvrtke i poboljšava kompletnu učinkovitost od smanjenja troškova, uštede vremena pa sve do izvanrednog iskustva korisnika.

Ovakav logistički sustav sa optimiziranim rješenjem i učinkovitim upravljanjem zalihama unaprijediti će transportne i skladišne procese tvrtke Premis, a uz smanjenje potrošnje energije ujedno će uskladiti logistiku s ekološkim standardima  čiju je važnost Premis prepoznao vrlo rano te kontinuirano radi na provođenju strategije održivog razvoja i društvene odgovornosti.

Ključne značajke novog logističkog sustava je optimizirani način skladištenja i pronalaženja robe koji eliminira vrijeme potrebno za traženje robe. Učinkovitim provođenjem kontrole putem kamera i aplikacije ERP sustava, sustav upozorava na točnost i preciznost u isporukama čime cijeli proces skladištenja i isporučivanja proizvoda čini znatno transparentnijim i olakšanim.

„Uvodimo novi sustav skladištenja s ciljem optimizacije  našeg internog upravljanja robom, učinkovite pripreme narudžbi i nadopunjavanja. Sigurni smo da će nam ulaganje u ovakav inovativni sustav za skladištenje olakšati poslovanje i nama i našim klijentima“., poručio je Toni Premeru, direktor tvrtke Premis d.o.o.

Novi logistički sustav koji će biti uveden u logističko distributivni centar PREMIS Zadvarje proizvod je tvrtke ICAM S.r.l, specijalizirane tvrtke za dizajn i proizvodnju inovativnih automatskih sustava za skladištenje, distribuciju i prodaju materijala i robe u maloprodaji, industriji, zdravstvu, uredskoj i gradskoj logistici.

Osnovani još 1957., danas je njihova misija izgraditi budući prostor za mobilnost robe unutar pametnog grada i učiniti opskrbu sigurnom, učinkovitom i održivom 24/7.

Ključne prednosti ovog sustava je ušteda prostora do 40% u usporedbi s tradicionalnim načinom skladištenja, visoka dostupnost i selektivnost za uskladištene materijale, mogućnost nadogradnje tijekom vremena, smanjenje troškova energije, posebno u rashladnim prostorima, visoka otpornost na seizmička podrhtavanja i mnoge druge prednosti koje unaprijeđuju kompletno poslovanje.