Sladoled do kojeg je teško doći!

174

Izuzetno popularan i tražen na području Dalmacije, sladoled koji je osvojio mnoge nepce i koji je postao neizostavan ritual dalamtinskog iskustva, Premis sladoled za kojeg se traži način kako  ga nabaviti za pokretanje posla sa sladoledom obzirom na ekskluzivnost inzistira na strogim uvjetima i zato ukoliko želite upravo najtraženiji sladoled za svoj posao morati ćete proučiti dobro njihove uvjete.

Danas se Premis sladoledi u Hrvatskoj smatraju jednim od najboljih i najkvalitetnijih sladoleda u Hrvatskoj sa odličnim customer servisom i jednim od najpoželjnijih partnera u businessu sa sladoledom. Slovi za vodećeg prizvođača sladoleda u HoReCa segmentu i najveću tvornicu sladoleda u hrvatskom vlasništvu. Stoga je Premis postavio određene uvjete kojih se treba pridržavati:

Premis prije svega želi zaštititi svoje postojeće kupce te ujedno sačuvati ekskluzivnost proizvoda, tako da ne daje svoje sladolede potencijalnom klijentu, ako se taj klijent lokacijom nalazi blizu već postojećeg Premisovog klijenta. Premis kao tvrtka izuzetno cijeni svoje klijente, odnosno kupce te s njima razvija gotovo obiteljski odnos stoga se uopće ne dovodi u poziciju da im na bilo koji način ugrožava posao otvaranjem novih lokacija u blizini.

Sukladno svojoj poslovnoj politici, Premis je u Dalmaciji pokrio gotovo sve lokacije tako da se ove godine planira širiti na području Istre, Kvarnera i Grada Zagreba i time dati priliku svim trenutnim poduzetnicima i onima koji to žele postati u ovom sektoru za poboljšanje i olakšavanje poslovnih procesa.

Svaki potencijalni kupac Premis sladoleda treba dogovoriti sastanak sa prodajnim predstavnikom i detaljno ga upoznati sa svojim poslovnim modelom. Gdje i kako će izložiti Premis proizvode, kako planira urediti prostor, koliku važnost u samom objektu ima prodaja sladoleda, sve su to važne stavke na osnovu kojih Premis odlučuje da li će odobriti prodaju svojih sladoleda.

Svi zainteresirani se mogu javiti na ove kontakte.