Sladoled za kojim je luda cijela Dalmacija!

6889

Što je zajedničko ‘fjaki’ i Premis sladoledu?

Omiljen sladoled u Dalmaciji i gotovo cijeloj regiji na obali Hrvatske koji je savršeno usklađen sa dubokom opuštenošću svakog Dalmatinca svakako je ekskluzivni Premis sladoled!

Mediteranska klima, moto ‘samo polako’ i uživanje u hladnoj Premisovoj poslastici pokazala se kao savršen recept za ‘fjaka’ moment.

Premis sladoled je više od sladoleda, on je životni stil koji možete okusiti onako ‘s noge na nogu’ evo i zašto! Kao veliki proizvođač sladoleda Premisu su dostupne sirovine iz gotovo čitavog svijeta gdje svake godine radi selekciju najboljih noviteta koje bira za proizvodnju svojih sladoleda. Kroz 30 godina rada naučili su da niti jedan proizvođač sirovina za sladoled nema sve najbolje. Sukladno tome odlučili su u svoju ponudu uvrstiti  i ponuditi nešto novo što nikad do sada nije bilo dostupno na tržištu. Stoga vrše selekciju najboljih zanatskih sirovina sastavljenih od proizvoda više različitih proizvođača koji su tržišni lideri na tržištu poput Callebaut Belgijske čokolade, Fugar Olvi i Pisstachio, Galatea Bio, Vegana, Kefir proizvoda, Brunella kremina… Svakim danom Premis povećava broj sirovina iz kontroliranog podrijetla i eko uzgoja.

Kako su Premis sladoledi postali sve popularniji na hrvatskom i svjetskom tržištu, njegovi sladoledi su rasprostanjeni cijelom Dalmacijom, stoga im je u planu širiti se  na područje Istre, Kvarnera i Grada Zagreba. Poslovna politika Premisa je zaštititi postojeće kupce te ujedno sačuvati ekskluzivnost proizvoda, iz tog razloga svoje sladolede ne daje svakom potencijalnom klijentu, ako se taj klijent lokacijom nalazi blizu već postojećeg Premisovog klijenta. Znači, ako spadate u skupinu novih poduzetnika sa poslovnom idejom vezanom uz sladolede, toplo se preporuča da proučite njihove uvjete i eventualno dogovorite sastanak sa njihovim prodajnim predstavnikom.

Tajna finoće Premisovih sladoleda leži u tome, što ne koriste nikakve umjetne arome niti bojila, već i bojaju hranom, npr. ciklom i mrkvom. Koriste originalne sirovine, npr. kokos sa Filipina i belgijsku čokoladu i belgijske kreme. A sorbeti su im od proizvedeni od voća, vode, šećera, biljnih vlakana, nemaju bojila, stabilizatora i emulgatora te su klasificirani kao Vegan, Lactose Free i Gluten Free.

Tko još nije probao, slobodno neka pogleda kartu Premisovih lokacija i doživi sladolednu ‘fjaku’!