Aparat za točeni sladoled

15274
Točeni sladoled

Od 2019.g. u našoj ponudi više nećemo imati Aparate za točeni sladoled

Aparat za točeni sladoled

Aparat za točeni sladoledU posljednjih 5 godina aparat za točeni sladoled vratio se na scenu ugostiteljskog sladoleda. Tradicionalno aparati za točeni sladoled bili su dosta zastupljeni na našem tržištu. Mnogi se još nostalgijom sjećaju tih vremena. U ta vremena većinom smo imali samostojeće aparate za točeni sladoled s dva cilindra tj. 2 okusa i miješano. Od okusa smo većinom imali vanilija i čokolada ili vanilija i jagoda. U novije vrijeme točeni aparati se većinom koriste za frozen yogurt sladolede. Imamo samostojeće i stolne s jednim ili dva okusa. Ako želimo otvoriti frozen yogurt shop možemo koristiti stolne aparate za točeni sladoled s jednim okusom ili po želji samostojeće s dva okusa. Važno je znati koji kapacitet nam je potreban kako bi odabrali odgovarajući uređaj.

*Aparate za točeni sladoled ne iznajmljujemo već isključivo prodajemo!

Aparat za točeni sladoled vs ugostiteljske kadice

Ako postavite aparat za točeni sladoled na isto mjesto gdje se nalazi velika profesionalna vitrina za sladoled u tom slučaju vitrina za sladoled radi mnogo veće promete. Naime kada kupac prolazi kraj točenog aparata on vidi samo aparat i zna čemu on služi ali ga isti ne vuče na kupnju. Kod vitrine za sladoled je drugačija situacija. U profesionalnoj vitrini za sladoled je izložen gotov proizvod ugostiteljske kadice. Iste su ukrašene i napravljene visoko kako bi potaknule u kupcu emociju koja ga zaustavlja i potiče na kupovinu. Zbog toga točeni sladoledi se lošije prodaju.

Aparat za točeni sladoled danas

Danas se točeni aparati koriste na mnogim mjestima u ugostiteljskim objektima, na plažama, na trgovima, šetnicama. Međutim najuspješniji oblik prodaje soft sladoleda danas je u frozen yogurt shop-ovima ili u objektima brze prehrane kao McDONALD ili KFC. Tu se sladoledi nude većinom kao jedan okus s mnogo različitih posipa. Kako bi se pojednostavnila priprema i skratilo vrijeme odluke kupca nude se kao već gotove kombinacije (menu).

Aparat za točeni sladoled Gelita

U našoj ponudi imamo Gelita aparate za točeni sladoled samostoječe i stolne s jednom ili 2 grupe (okusa).