Zadar je napokon dobio svoju ledenu divu!

60

U samom srcu Zadra, u očaravajućoj Providurovoj palači, otvorio se Pozzeti shop, sladoledarnica koja obećava osim nevjerojatnog iskustva za nepca i putovanje kroz vrijeme u davno doba mletačkih providura.

Vlasnici shopa su s puno ljubavi i pažnje uredili prostor, poštujući bogatu povijest palače. Svaki detalj, od vintage detalja do modernog osvijetljenja, doprinosi jedinstvenoj atmosferi u kojoj ćete se moći opustiti i prepustiti se slatkim užicima.

“Nakon 18 mjeseci predanog rada, konačno smo uspjeli otvoriti Pozzeti shop”, s ponosom izjavljuju Tanja i Marko. “Sretni smo što možemo dijeliti ovu posebnu priču s gradom i nadamo se da će ova sladoledarnica postati omiljeno mjesto za sve ljubitelje sladoleda u Zadru.”

Pozzeti shop obećava biti destinacija za uživanje kroz cijelu godinu. Dođite s vama dragim osobama, osjetite bogatu povijest kamenih zidova barokne palače i prepustite se sladolednoj terapiji!

Nemojte zaboraviti potražiti tajni prolaz koji već stoljećima krije intrige, spletke, koje možda čekaju da ih baš TI otkriješ!